IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 107>
Автор
Порака
ROYAL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ROYAL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2006 во 11:44
ај кажете некоја добра страна за аватари 
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2006 во 11:55
Супер ти е аватарчето Ројал не го менувај
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2006 во 22:40
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

lugje mnogu mi se dopagaat vasite novi avatari i potpisi, se gleda deka site ste se podnovile po nesto i bas me iznenadivte
za da ne ve nabrojuvam poseno, samo ke kazam deka na site avatarite i potpisite vi se super **********8888

Ti vodese vo menuvanje potpisi i avatari...nekako odamna ne si  promenila nestoWinkili mi se cini.............

Eve bas i jas za toa razmisluvav denes i resiv da napravam mala promena Big smile
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2006 во 23:03
Чудно е кога луѓето менуваат аватари. Кога ја разгледувам цела страна, онака набрзина, аватарот ми кажува веднаш за кој човек се работи, не мора ни да гледам во nick-от. Потписот е веќе друга работа, мислам дека би бил поприфатливо да се менува почесто, иако јас не би ги менувал ни потписот, ни аватарот. Потписот ми е од кумата, а аватарот ми е заштитник, месечината.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 00:00
ete bidna i toa, go smeniv i avatarot, samo sakam da kazam deka nekoi moze pogtresno da sfatat za kakva licnost stanuva zbor ako go gledaat samo avatarot....jas sum mnogu golem obozavatel na t.a.t.u i zatoa niv gi stavam i se nadevam deka moite avatari nema da gi sfatite vo pogresna smisla
kako i da e eden golem pozdrav do clenovite i do strumfeta *****
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 00:01
girl^^^ima nov avatar i potpis i toa vo nejzin stilBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 09:06
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

nate ne menuvaj avatar ... [IMG>height=17 alt=Tongue src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" width=17 align=absMiddle>

Не менувам мила, едноставно менувањето беше на атер ептен, иначе не менувам.
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 13:54
Kokolo ima naj potpis...
odamna taka me nema neshto nasmeano
ala vera K. Approve
Motivation is game in my hands
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 18:13
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Изменето од bosab - 25.Мај.2006 во 18:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 20:42
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

girl povtorno ima nov avatar Big smiledevojko ne se umori od menuvanje LOLThumbs Up

LOL  LOL   ma ne, bas naprotiv, ovoj sega sto mi e avatar nekako poubav mi e , zatoa go staviv
inace i na  bosab mi se dopagja noviot avatar (hmmm provokativno )
LOL
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 20:48
Embarrassed
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 20:55
Лелеееееее босаб!!! Нога ли е дрога ли е!!! Немој вакви запаливи материјали да прикажуваш на форум!!! Има овде и луѓе со слабо срце!!! како на пр. јас!!! ц ц цц
Се зезам екстра ти е аватарчето!!!
П.С ако се твои нозете те зиам за жена!!!
Wink
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 08:37
Браво за промената.. босаб нозе леле, коколо потпис, гирл мила супер промена ми се допага
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 08:45
menjav potpis ali uste ne  sum siguren dali i vistinskiot. ali dobar e dodeka ne najdam podobar
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.