|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epten mnogu.
A orgazam vo isto vreme e posebno dozivuvanje............ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си ја рецитирам...
Орелски крилја как да си метнех... па после Денови ли се денови... па Се кти ноќта црна... па завршуем со Пискотници се слушаат од Галичник до река... е па јеби га... ако до тогаш не доживее среќа, радост и блажено чувство... се откажуем... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаха....па после толку труд(литературен) ако не успее....ќе зажалиш што воопшто си почнал да рецитираш.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако таа не доживее оргазам, исто како и мажот рачно да си ја завршил работата.
Значи обостраното задоволство е повеќе од посакувано. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bitno mi e, zasto ne sakam da ispadnam sebicen i da sum samo jas zadovolniot, tuku idemo dalje dodeka ne gi slusnam vozdiskite od pregolema vozbuda, koja finisira vo ekstra vryoglaven orgazam za nea... makar i so lizenje....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e rabotata vo toa partnerot da se grizi za toa dali ke dozivees orgazam ili ne .... Sekogas ama sekogas zavisi samo od zenata dali umee da si ja isprazni gavickata i da si go zeme onaa sto i pripagja ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas da pripomognam... ne sakam da me zameni so plasticen fraer od 25 sm... koj sto se trese...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidi radosen ako te zameni so plastika ... eve ja na primer plastika ne sakam ... ichhhhhhhhhhh ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi... do tolku ne dozvoluem da me menja so mesnat fraer od 1,80 pa nagore... barem do sega ne sum bil zamenet... a vo najmala raka zaradi sex...
a so rece ti nejkes plastika ichhh... hmmmm... latex, guma, nesto slicno? |
|
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niso ... Prirodno si e Prirodno ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmm... znaes deka me izraduva...
|
|
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam, znam ... iako povekjeto ne sfakjaat zosto ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ic ne pocnuvam ako ne sum siguren da ke ja 'izvadam od pamet' - mnogu mi vazno partnerka da dozivee orgazmi i da mu pomognam vo toa - osobeno ako sum emotivno vrzan za nea...inace, ke si najde drug! Mora da se znae sto treba do dozivee zena i 'sexot e kal, ali od kalta se raga lotos - od sexot se raga orgazam!
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitno mi e
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |