|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 708> |
Автор | |||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК не ми е дојдено до карање... Не заслужуваш... Уживкај не ми е дојдено до тебе... Bună ziuâ şi ţie.... |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК тебе не ти е до ништо
но толку знаеш не е до тебе |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК јеби га... таков сум...
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
остани си таков, можеби ќе заинтересираш некого
има секакви, не се секирај |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК не живеам за другите, живеам сам за себе... И за одреден круг кој ме прифатил таков како што сум - без'рбетник...
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк остани фрумос тоа им е најбитно на денешните девојки
|
|||||
|
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК фрумосеаца поминува...
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сдк да да да ама друго што неминува нема, не сум прочитал за година дена
|
|||||
|
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК вака така ќе се разбериме...
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
тешко многу си далеку... треба многу труд да се помине толкав пат
Изменето од anakin - 13.Мај.2010 во 23:47 |
|||||
|
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК хаха ме насмеа... I tried...
|
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК
Aнгел оваа малата а??? По стапките на мама... |
|||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК ама полека да не ни се засвиѓа па да напрајме некоја беља...
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
СДК помисли дека се зборува за физичка дистанса
не бе фрумос , него за интелектуална, |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |