![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 288289290291292 566> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
хаха накај лето оди
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
денес-во Скопје многу задушно.......веројатно ќе врне
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес ми текна на киксовите од вчера и се насмеав ко крајна глупача.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ДЕНЕС подобро да го преспиам цел ден....
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
...незнам од кај да почнам
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес видов колку физички сум се променила. Измеркав едно `фстанче во Кара и отидов да го пробам и ооооп... Гле тко има облине! Мааа, си викам, кај пораснаа наеднаш? Делот кај градите попонет, све на место, а и си мислам, па добра нога имаш...
![]() Инаку се сметав себеси за пајак пошто само нозе се забележуваа кај мене, ама гледам... се сменило и тоа. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Denes 1. od sabajle prosetka na vodno2. odenje na corba3. sreduvanje na kukjata... 4. popladnevno spienje...5... na kafe...na forum
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
денес-со задоволство ќе гледам Атлетико-Фулам
![]() |
|
![]() |
|
nema_nick ![]() Група ![]() ![]() DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
denes si staviv nov potpis!
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
denes...
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Денес...Ме гушна една фина женска...
Знам кои и се намерите... Само несакам да ја разочарам...=.= |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
најпрво почна со гушкааа а...
![]() Денес ми дојде дадичката ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
denes e Spasovden
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Денес се изнаработив... ама и се изнаиграв....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 288289290291292 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |