|
Ароганција |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jasno be ich dilema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok be!...nema dilema .
edino ,...mislam deka ako imash edino izbor da bidesh ...ziva budala,...ili....umen mrtovec,...jasno e shto bi izbral,....ili se lazam? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок, незнам што подразбирате под глуп, ако сакате дефинирајте.
но сите се раѓаме и бираме, можеби не сите, но повеќето биле во состојба да се „глупи“ . секој заслужува шанса |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno e
glupavite ne se arogantni nemaat pricina vsusnost arogantnite, pravite arogantni sekogas imaat pricina zosto se takvi imaat nesto sto nivna okolina go nema togas stanuvaat takvi .. prifati gi ili nemoj tvoj izbor |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам само зошто има толку малку арогантни а толку многу „глупи“ |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jasno e.... NO
kaj nas nema glupi site nie sme najpametni, za zal |
|
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жива вистина
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas lazgi tuka ne kazuju
Изменето од anakin - 13.Мај.2010 во 20:22 |
|
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа секогаш неможе лесно да се разбере
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem mislis deka mi e vazno dali sekoj kje razbere
( ete ova e arogantno do useruenje_.... vi smeta vaka?????) Изменето од anakin - 13.Мај.2010 во 20:37 |
|
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poslusajte ja od Metallica-Master of Pupets
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah ne e bash taka |
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro de....terminoloski zavitkano vo poblaga forma
Bonbonceto e poslatko koga e ubavo spakuvano |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |