IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 55>
Автор
Порака
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 11:42
bivsiot decko...
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 11:43
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

bivsiot decko...

Кон врв
nema_nick Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
DJ NN

Регистриран: 08.Мај.2010
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nema_nick Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 16:36
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 17:32
Не ни памтам...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 12:30
tri sona povrzani...

I Sum bila u turska carsija (kamion)
II Ohrid (si odam od nego, slatkarnicata)
III Kafic u Ohrid (kelner)

me mrzi da objasnuvam, a i nekako... sto ke objasnuvam za djabe??намигнување
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 12:31
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

tri sona povrzani...

I Sum bila u turska carsija (kamion)

II Ohrid (si odam od nego, slatkarnicata)

III Kafic u Ohrid (kelner)

me mrzi da objasnuvam, a i nekako... sto ke objasnuvam za djabe??намигнување
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 00:36
заборавив

Изменето од ПодВодно - 23.Мај.2010 во 19:59
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 19:47
Ја сонував старата викендица во која што некогаш живееја баба ми и дедо ми и во истата го видов дедо ми, ми раскажуваше приказна, го имаше истиот глас, истиот поглед... кога се разбудив бев во солзи целата, перницата беше цела мокра... 
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 20:43
deka me aknala struja ,...( ama pred nekoe vreme , ne denes),..pa, izgleda deka mi napravil nekoj k*rcshlus,...ottogash nishto drugo , ne sum sonil.збунетостизненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 00:48
се пентаревме со најдобриот другар по еукалиптуси...
доле имаше чистинка , и имаше други пријатели собрани...
имаше јажиња закачено на гранките ...
се лулавме и двајцата , ја несакајќи го бутнав...
ногата му се заглави
му подадов помош , не успеав да го фатам...
се лизна , падна , скрши врат...
се пробудив во 3 наутро во паника...плачење
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 09:53
eden vid na "LOST" vo moja verzija...
ogromen ostrov sto se dvizi... pa napaga .... pa brod na koj se napisani poraki od tie sto preziveale.. pa tie isceznuvaat uste ne docitani... mal cunami predizvikan od ostrovot... i to...среќа
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 10:24
kako odam na planina голема%20насмевкаama ne stignav do tamuтага
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 11:44
Глупости, цела недела сонувам страшни сонови изненадување
Оваа ноќ сонував сум шетала со другарка ми по една улица, се` беше темно и одеднаш ни се појавува пред нас некоја црква, луѓе, попови, пред црквата имаше еден човек продаваше некои икони, дребулии и другарка ми ми купи еден розев сандак за умрени, голем колку палецот изненадување и ми го даде изненадување и јас го зедов изненадување
Леле изненадување

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 17:13
Литиум стварно ти е грозен сонот, језа....

Јас сонував мачиња, многу мали мачиња што ги окотила мојата стара мачка и папагали во кафези како во некоја продавница за животни која на главната врата за влез имала само мал тесен премин а била на некои си 10 спрат од зграда. Искачаш од дуќан и удолу гледаш панорама. Памет ми се сврти од страв во сонне
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.