|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 37> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црн, со плави очи античка лепота, газела...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо ти е мор то газела???
Со добро срце... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да гази ко газела мор
да знае да го цени тоа што некој го прави за него... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овака некако. Без три кила гел или лак за коса, недепилиран (поготово не на раце), со еднодневна брада, сладок осмех и поглед... Треба уште малце да почекам дур најдам некој барем сличен на овој. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kje te nasmee koga e tazno
koj kje te razbere koga e nejasno koj kje te ponese tamu kade sto sakas da odis koj kje te nauci koga sakas da naucis koj kje te soslusa koga ti se zboruva koj kje vidi vo tebe toa sto drugite ne gledaat koj znae dve sekundi porano sto ti e zelbata koj ........... ima mnogu........sea me mrzi nikoj ne razbral , kako po obicaj podobro da pustam sliku, polesno se razbira ete sega me razbravte????? Изменето од anakin - 13.Мај.2010 во 20:34 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kje vidi vo tebe toa sto drugite ne gledaat........... те разбравме одлично ... и без да пушташе слика .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se somnevam malku
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postoi , se razbira
ama za da go primetis treba da si idealen |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vizh umniche, ne ze zboruva za idealna zena ili idealen maz nego za idealen partner za nekogo za nekogo idealen partner moit da bidit i ukrasna kokoshka |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не треба да бидеш преубав... предотеран и налицкан како за маскенбал .....
но биди уреден среден и по малку романтичен....
...критикувај ме кога сум за критика.... фали ме кога сум за фалење....
..сакај ме.... а јас ќе те сакам два пати повеќе.....
...ТИ ...ќе бидеш мојот ...идеален партнер ....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako izgleda...
kako LAMBE ALABAKOVSKI... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко Тејлор Јорк... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идеално де.
само што не знам кај да најдам еден таков...идеален
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
викаат... се почнува со идеа... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |