|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 148> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е јас имам едно... може?
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moze, ne odgovaram na prasanja...samo na zenski i na telefenski povici odgovoram
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прво форумов е за СИТЕ што сакаат да се зачленат без разлика на пол,вера,години
второ ти не си таа личност што треба да ме научи што да правам во животот трето ако ти немаш завршено факултет немој да мислиш дека сите треба да останат без образование четврто јас се однесувам коректно со тие што заслужуваат..а најверојатно ти не си во тие петто дали мене ми личи на форумов да бидам не е твоја работа шесто не ми е гајле каде припаѓаш..дали си милионер или селанец мене не ми е гајле...ова е виртуелен свет седмо несакам да ме опоменат мене поради тебе осмо од сега натаму те молам немој да бидеш тој што оди контра мене кога јас ниту еден збор не ти пишав за да почнеш да ме провоцираш мене...а и Омар исто така...! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки, што е оваа гужва тука?
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм...се извинувам шефице...изгледа третава смена лошо влијаеше на некои од нас
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mramoren, релакс малку, третава смена лошо ми почна...
остај децава на раат да не се караме. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде релах малку... Сеа ја купив... |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде тортааа... ....па уште чоколадна ...како што би рекле ..."да ти се позлатат рацете"
ама си ја купил а?...хммм... Изменето од ma4kica - 13.Мај.2010 во 02:39 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно и за мене, пред спиење...
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде земи шефице не се страмувај...
Па Маче од мене очекуваш торта да напраам??? |
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lejjjj...ama lakoma si bila ti......ejjjj |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што знам...може третата смена влијаела врз креативноста
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па чоек е сака и таа да касни... Тууу и ти си бил ко некоја свекрва... |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |