IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Трета смена на форумот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трета смена на форумот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 148>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 01:54
е јас имам едно... може?збунетост
Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 01:56
ne moze, ne odgovaram na prasanja...samo na zenski i na telefenski povici odgovoram

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:11
прво форумов е за СИТЕ што сакаат да се зачленат без разлика на пол,вера,години
второ ти не си таа личност што треба да ме научи што да правам во животот
трето ако ти немаш завршено факултет немој да мислиш дека сите треба да останат без образование
четврто јас се однесувам коректно со тие што заслужуваат..а најверојатно ти не си во тие
петто дали мене ми личи на форумов да бидам не е твоја работа
шесто не ми е гајле каде припаѓаш..дали си милионер или селанец мене не ми е гајле...ова е виртуелен свет
седмо несакам да ме опоменат мене поради тебе
осмо од сега натаму те молам немој да бидеш тој што оди контра мене кога јас ниту еден збор не ти пишав за да почнеш да ме провоцираш мене...а и Омар исто така...!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:14
аплауз
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:19
дечки, што е оваа гужва тука? чекање
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:23
хммм...се извинувам шефице...изгледа третава смена лошо влијаеше на некои од нас
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:32
mramoren, релакс малку, третава смена лошо ми почна...
остај децава на раат да не се караме.нека%20ти%20е%20срам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:35

Ајде релах малку... Сеа ја купив... голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:38
ајде тортааа... ....па уште чоколадна ...како што би рекле ..."да ти се позлатат рацете"

ама си ја купил а?...хммм...

Изменето од ma4kica - 13.Мај.2010 во 02:39
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:46
едно и за мене, пред спиење...голема%20насмевка мир
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:49
Ајде земи шефице не се страмувај...голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Па Маче од мене очекуваш торта да напраам???плазењеплазењеплазењеголемо%20гушкање
Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:50
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

едно и за мене, пред спиење...голема%20насмевка мир

lejjjj...ama lakoma si bila ti......ejjjj
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:50
што знам...може третата смена влијаела врз креативноста
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 02:52

Па чоек е сака и таа да касни... Тууу и ти си бил ко некоја свекрва... плазењеизненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 148>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.