|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 156157158159160 708> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк мене би ми било страв да одам на таква веридба
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...пола час само седевме и се меркавме преку маса....ама музиката некако не опушти....македонски, српски, грчки, англиски....ја снема недовербата....после тоа немаше застанување....дури договоривме и за утре второ полувреме...мора да работиме на затоплување на односите... Изменето од Ninja 35 - 13.Мај.2010 во 01:21 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк сиртаки а оп оп
Нимиц требало да сте го викнеле на веридбата, да видиш после како ќе се реши спорот со името |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da... posle "sa sa" da ne krstat...
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк а Сакис Рувас а
|
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК....политиката е таа што ни го "убива" животот.....колку би било убаво кога би решавал "малиот" и обичен човек....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од толку емоции ми се пријаде
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК уста не ми се отвара....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
replay,replay,replay....
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК утре вав универзалната салата полека по грешка таа да не ја запејш..
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема ќе си ја повторам очи од ацо шопов пред да излезам
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК ај ќе видиме утре... Полека оти имаш 3 верзии...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трајчо јас имам завршено ВМШ и сите делови ги знам и прв дел и втор...сите ги знам
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК абе дааа.. Ти беше таа со ВМШ... И официрска ќерка...
|
|
Внеси реплика | страница <1 156157158159160 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |