|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 154155156157158 708> |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК... и јас викам дека не е на арно...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК ве заразив со Биртни...
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...ја обожавам
сдк...како ми се погодија јагодите |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК леле ете малку некој да ме израдува.... И јас ја обожавам...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...некст молим
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...хммм...зошто се малку тие што ја сакаат?...btw..специјално за Омар... и за бритни ...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS I NASIOT PREMIER KJE GLASAME PROTIV
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК Сање оди во кафана имаш и 3та...
СДК и завидуваам Маче.... СДК за мачето барем малку ме осветли во сета оваа темница шо ми е пред очи и на миг ме направи да заборавам на .... |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...што и да е ...ќе помине...
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК во право си....
(кажи омилена песна да пуштам в кафана да пее) |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...тешка вечер,на крај ме скрши...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... ...пушти ја таа од владо...
...Не ти е лесно, знам, мислиш светот се распаднал. Секое лошо за добро е што и да е - ќе помине Стоиме вљубени јас и ти крај оној јануарски воз и желба во очи твои маслинести до Мостар да направиш мост Околу нас пијани гласови пеат „Ој машино....“ стоти пат место заклетва ти реков зборови штом појдам да останат И не ти е лесно, знам, мислиш светот се распаднал а секое лошо за добро е што и да е - ќе помине... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК и некоја од Бритни... Газдата не е тука...
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не си фер
како мало дете си |
|
Внеси реплика | страница <1 154155156157158 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |