|
Ароганција |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако арогантниот има моќ, тогаш зошто му е таа заштита од „моралните и добри по душа“? |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ароганцијата е само избор, ништо друго.
арогантнен да бидеш незначи дека ќе бидеш заштитен или подобар од некого. секој човек може да биде арогантен ако сака, само што фајде од тоа? |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogas cuvstvuvam odvratnost kon odren tip na luge, obicno toa se shizofrenicari koi se nametnuvaat i im vozvrakam so gadenje, nikogas so arogancija .
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо фајде и од гадење
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuku ? Sakaj gi site ? . Pusti gluvci doma i sakaj gi togas
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
игнор бе ќе ги сакам повише од „страна“ |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj kosmijata ? Ne go potcenuvaj, ke najde nacin da ti gi preprati
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако нема друга работа, нека најде начин.
ќе види дека нема потреба, и готово. финтата е да го испровоцираш да несака да најде начин |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na ubavite dusi sto ja slavat arogancijata so skromnost im sleduvaat uste nekolku zivoti....na ostanatite sto nema da najdat smisol vo istoto seta ljubov na svetot.
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од connected - 10.Мај.2010 во 14:44 |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo posledno vreme sretnav mnogu arogantni luge koi se nesto pomalku od mene ili od nekoj drug- no so svojata arogancija uspevaat da go napravat ona sto najmnogu me iritira...da izigravaat luge so stav okolu koi mora da se vrti svetot pa i jas..I sto.......... za da bidam jas popametna fina i kulturna i da ne se karam so nikogo, moram da im prekutam mnogu raboti i da se pravam deka toa sto go kazale ne sum go slusnala ili pak e vo red..
I sto air od toa sto bev jas dobra a tie arogantni, na kraj izleguva deka jas sum zagubena i neznam da kazam dva zbora a tie nekoi se nedopirlivi i najpametni...Sepak sekoj slucaj e razlicen i odnosot so sekoj covek treba da bide razlicen, no so nekoja odredena kategorija bogami treba arogantnost... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
морам да си признам дека мене ме сметат за таков тип сите мислат дека сум арогантен а уствари јас сум многу срамежлив ароганцијата не е толку лоша само не се применува како што треба во нашата држава и маџарите се понашат арогантно во многу случаеви незнам како да се понашам дал да плачам ил се смеам иначе кога некој е со мене таков за разлика од мај веј која како што читате преќутувала јас ги напаѓам со сета сила тие за мене се непријатели и ич не ги тииит
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |