|
Дали одите во кино и театар? (и кино-репертоар) |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и да погодам од скопје си???? имат таму навика за овие работи... |
||
Точачиња.
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САКАМ ДА ОДАМ НА МЕМОАРИТЕ НА ЕДНА ГЕЈША....АЛИ ДЕНЕС Е ПОСЛЕДНАТА ПРЕСТАВА...ЗАШЧОООООО
|
||
Точачиња.
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SI imam karti za "NABUKO" so B.Trajanovi edvaj cekam da dojde 15 da odam vo MNT.................
|
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
B.Trajanov bil nastinatama pretstavata bese grom....gostite od Belgrad bea vrvni umetnici...BRAVO!!!
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да одам во Кино
а после тоа на добра представа |
||
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega samo sto se vrativ od multimedijalniot koncert na KEC"Scena"-MNT-Centar............Koncertot bese posveten na mojot drag predvreme pocinat prijatel baletanot Zoki Velevski..........
|
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
povelete na teatar vo Prilep, Vojdan Cernodrinski - teatarski prestavi
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а до кога трајт:????...баш би сакала да наминам...али само да не е завршено...пошо секоаш мене на крајот ми теквит...:))
|
||
Точачиња.
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Joki traeshe do petokot toa teatarot.
jas bev na prestavata "Don Zuan" vo izvedba na skopskiot teatar, i imam visoki ocenki za izvedbata na prestavata
|
||
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kokolo drug pat da izvestuvash na vreme i da kanish na gosti
|
||
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa prestavite pominaa shto pominaa, sega duri vgodina. ali vo Prilep ke ima Pivo festival , koj mislam deka ke se odrzi vo tekot na letovo.koga ke dobijam najnovi informacii ke ve izvestam za datata.
|
||
|
||
aktiv
Нов член Регистриран: 29.Мај.2006 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
teatarskata umetnost umira zatoa sto min za kultura dava najmnogu pari, za skopje a za drugite gradovi koj gi mati. cela makedonija raboti za skopje.;
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na 21 planiram da odam na baletskata pretstava...ama mi e krivo macenceto sto ne mi e tyka |
||
|
||
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nee edno macence na svetov.... |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |