|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика | страница <1 34567 35> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne odi nikade NE
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појавата наречена флерт
Флертувањето е еден од есенцијалните аспекти на хуманата интеракција. Антрополошките истражувања покажуваат дека флертувањето е присутно во сите култури и во различни форми. Флертувањето се смета за основен инстинкт што не е изненадувачки. Доколку не иницираме контакт и не покажеме интерес за спротивниот пол човештвото не би постоело. Флертувањето е најприфатливо на забави, прослави или доколку се случува во барови и кафеани. Овој чин не е социјално прифатен на работното место и мое да има тешки последици. Флертувањето кај некого може да придонесе за стекнување на самодоверба или враќање на изгубената самодоверба. Но, треба да се внимава да не се заведуваат женети мажи или мажени жени. Се флертува со очи, доколку некој го прифати погледот и не го спушти или оттргне, мисијата е успешна. |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto rece Mishel, so flertot mozes da si ja podignes samodoverbata, i ako ostane samo na flert, togas ne e strasno... Mislam deka nema nikakva vrska so preljubata...
|
|
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe luge mnogu pameten narod ima na forumive...neznam zosto i politicarite ne ni se tolku pametni!!! Ke bevme drzava N° 1 na svetot! Изменето од only_me - 25.Мај.2006 во 16:28 |
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da isto e nema razlika.. samo flertot e pocetna faza..preljuba e krajna faza...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
flertot e preljuba
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
flertot e preluba
|
|
mbm
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво дечки драго ми е што разграничивте многу работи
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
флетот не е прељуба, флертот е игра во која не се влегува по чорапчиња
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bezopasen flert koj ke ostane samo na toa, ne e preljuba.
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас се согласувам тука,флертот не е прељуба ако не ја преминеш границата.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama cesto se preminuva....
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
umot e nezna materija |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
flertot mozebi e igra, no moze da stane opasna igra vo kjasto nekoj moze da nastrada. dokolku sakas nekoja licnost, nema potreba da flertuvas so drugi. |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |