|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 249250251252253 346> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам ....тоа што сакав да ти кажам ти го кажав вчера, и ти кажав многу работи, ти кажав како стојат работите...
ама слаба сум на тебе изгледа |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво да си поминеш без оглед на се...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам се што е твое е и мое
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК отиме во хотел САРАЈ...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... двапати ДА ДА
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК и купи ми сендвич со 4 плескавици...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...договорено
|
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dogovoreno |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдтк....Многу сакав да ти кажам,ама подобро е
а погоден беше моментот,сите на едно место |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ti kazam deka ucenjeto i rabotata mi se na prvo mesto i ti toa dobro go znaes
Dodeka moite drugarki se otkazaa od fakultet i sega imaat deca, jas seuste se nadograduvam i ucam .....taka da ke baram maz so doktorat da bide ucen ko mene I sakam da ti kazam deka ne sakam da bidam gruba i nekulturna , no toa sto idam so tebe zaradi sex e za da bidam vo forma i da ne sum pod stress Sakam da ti kazam deka sum ti blagodarna sto imas razbiranje za mene i sto znaes deka ne te sakam , a sepak si pokraj mene Sakam da ti kazam deka moras da se otkazes od mene bidejki ne si na moe nivo ,,,,jas znam deka me sakas , mi go imas dokazano toa ....no jas ednostavno nemam nikakvi cuvstva kon tebe Sakam da ti kazam deka ako sakas jas da bidam srekna , najdi si druga zenska , a koga ke imam potreba od sex ke te pobaram jas |
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdtk ...me napravi srekna za moment...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ti kazam : nemoj da places po mene i nikogas ne gubi nadez .....se nadevam ke najdes zenska sto ke te saka
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи колку си ....
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 249250251252253 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |