|
Алергија |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , ne zemam, pa mene mi gi preporacaa tie drugite i za alergijata pa ne znam dali i kolku ke mi pomognat |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Loratedin ti e za alergijata,a ventolinot za da ti go olesne disenjeto....se dava ako tesko dises ili imas opstrukcii
|
|
|
|
Mak1
Нов член Регистриран: 24.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve eden mnogu dobar lek protiv alergijata od polen,go koristam i zadovolna sum,toa se sumlivi tableti,na baza rastvoren loratadin se vikaat PRESSING,
10 dnevna terapija.Probajte ,mene mi pomogna!! |
|
no dance,no life!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене понекогаш ми се случува тешко дишење, кога му објаснував на докторот , рече алергија, а досега никогаш не сум имала никаква алергија. Остана на тоа да одам на алерго тест, а се уште не сум отишла
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da ne ti e alergija..moze da ti se slucuva od napnatost,stres ili nervoza...i jas mislev deka nemozam na momenti da disham kako da nemam vozduh,a ispadna od stres deka e.......
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала богу оваа пролет немам проблеми ни гушење ни тешко дишење..
|
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali ste slusnale za rida screen allergy test se pravi vo institutot za medicina na trudot edna od ponovite metodi za otkrivanje na alergiii e trbe samo upatce od maticen i 60 den a na privatno istiot e okolu 1200 den
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da pravev..kaj dr.Ezova
|
|
|
|
~ThE_VaMpIrE~
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum alrgicna na komarci :( mnogu e loso zaso cela me jadat.....cela sum plikovi i rani
|
|
Pretty Green Eyes
Eyes of a fallen Angel Eyes of a Tragedy |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во таков случај намачкај ги со ракија или стави ладни облоги и ке ти помине..
|
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
босилек ? |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може и тоа ама ретко кој го поднесува вкусот на босилеткот
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде кој има тука од форумџииве апотекар или стручно алерголог лице.. ми треба совет..
Не се обракам на клиника или приватен за малклу ке ме убиеа, ми треба мала помош од вас... Може дечки? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |