|
Состанок на слепо |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od kaj znaes deka bas toj/taa ne e psihopat ? Ili ima sida ? I onie od Al Kaeda izgledaat normalni ama moze da ti dojde nareden so bombi oti si rekol nesto loso za muhamed?
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сосема избега од темава
Нема такви луѓе.Јас сум авантјурист и ми е интересно.Има луѓе каде тоа нешто им е чудно.Тоа е |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја ги имам гледано сите со Индијана Џонс и Лара Крофт игрите оти се авантуристи И таму има многу опасности.
Изменето од zbunet - 08.Мај.2010 во 12:19 |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako gi podizvadam cvikerite, se smeta deka e poluslepo?
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se smeta za ocaj srcus ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хаха ме изнасмеа марко
Никој никого не тера на таков состанок,тоа е индивидуално,а кога веќе разговараме за опасноста која постои,секое излегување со човек што си го запознал преку интернет си носи свој ризик. Не значи дека ако сте си размениле слики и сл.ризикот е помал и дека си безбеден 100%. Јас досега имам само позитивни искуства. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би.
Ем ми е страв, ем ми е срам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neeeee
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
З'ш да не...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jok!!
nikogash ne bi... |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na slepo ...Zavisi za sto se misli .....
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да пиете кафе свртени со грб...за да не се видите....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A jas pak mislev vo dom na slepi da izlezete |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас така се запознав со една девојка од Идивиди и се оженив за неа.И сега сум многу среќен од тоа
Убава работа е состанокот на слепо.Незнаш со што ќе те изненада.Но определено има позитивна емоција во целата работа.
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |