|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 708> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК theres a she wolf in the closet...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инат је мое друго име...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - да ти напишам во потпис? |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
видиш не ми текна на тоа не ти е лоша идеја
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
можда када заспим, можда се не пробудим, можда ти оживим, па од туѓе полудим.... можда се не пробудииим.... |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пу пу... |
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК тежок техт нели?
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... бога ми
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууууууу како ми стои фала многу
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк -
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Marko Polo 1 - 08.Мај.2010 во 13:33 |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...добро де печатна грешка
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк о хепи деј....хепи деј...о хепи деј....
|
|
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |