![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 317318319320321 360> |
Автор | |
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека Мраморен ЗАКОН СИ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ЗД ја претеравме...
![]() |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
eee, toa ne go znam
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ЗД..утре е убав ден,ќе се слави
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
знам дека кога се мали се најрадознали
![]() |
|
![]() |
|
ЗД се почна да се менува..
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
знам дека ќе си поминам најубаво на свет наредниве денови
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
знам дека премногу попуштам...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
ЗД имам змиско јазиче..
![]() |
|
![]() |
|
znam deka me mrazi
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
znam deka koga nekoj nekogo mrazi,toa e ustvari najvisoka sostojba na ljubov...blazo razbirash
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
jaaa, a vikas me saka a? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 317318319320321 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |