|
Состанок на слепо |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не пијам кафе!
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И така започна се'...
Затоа денес со право ми вика... а бе слепец, кај ти беа очите... |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум имала досега 2 состаноци на слепо,но претходно долго време сум комуницирала со тие луѓе преку msn,sms, но си немавме разменето слики...
едниот од нив е мојот дечко со кој сум пет и пол години во врска |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го делам твоето мислење. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne......
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ако она е слепа...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уствари...
оти да не... можеби ќе се погоди... се вреди да пробаш |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го имам правено и можам да кажам дека е интересно.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој состанок е на слепо без разлика дали го знаеш или не. Кој знае што му се увртело во глава во меѓувреме.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупости Изменето од емил - 08.Мај.2010 во 11:33 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be, koa ke sakas da ja iznenadis so nekoe cveke, a ona saka da ti raskine t.e. da si ostanete prijateli i brzo da si zamine i potoa po nea gledas dodeka si go zvakas cveketo od maka
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Такви работи се усеќат.И кој оди со пријателката со која се знаат нод 2-3 месеци например на состанок со цвеќе ? Никој.
Не е баш така му/и текне нешто во главата и сеедно е поново состанок на слепо.... Изменето од емил - 08.Мај.2010 во 12:01 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako nesto mu se uvrti vo glava i dojde so noz ili pistol ?
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не су сите психопати.....
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |