IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зборувате ли за чувствата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зборувате ли за чувствата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 22>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 09:20
zavisi...
Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 10:24
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

zavisi...

od sto?
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 10:34
samo  so  onaj  sto  gi  ima  istite  custva  kako  mene.
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 10:35
ne.... tie sto me znaat, znaat sto custvuvam sekogasсреќа, od faca mi se cita...
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 10:50
silen covek gi pokazuva svoite cuvstva
slabiot gi krie

kako i da e ne e toa tolku vazno sekoj si e edinka sam za sebe
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 11:42
Originally posted by Mramoren Mramoren напиша:

Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

zavisi...

od sto?
od poveke rabotiсреќа
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 11:42
Originally posted by dejanpp dejanpp напиша:

samo  so  onaj  sto  gi  ima  istite  custva  kako  mene.

Kukavicluk ili negiranje na samiot sebe ....
Kako mozes da cekas nesto da ti bide vozvrtaeno bez da ja podades rakata?
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 10:54
jas imam partner koj zboruva so cutenje i zavrtuvanje glava na kaj zidot,pa taka moite izlivi na cuvstva isparuvaat nekade pomegu mene i zavrten covek.
Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 01:45
se otepuvam od zboruvanje, ama dzabe mi e
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 03:10
Originally posted by anakin anakin напиша:

silen covek gi pokazuva svoite cuvstva
slabiot gi krie

kako i da e ne e toa tolku vazno sekoj si e edinka sam za sebe

апсолутно точно......само со една добра особина.....да имаш способност да разликуваш вистина од глумење.....да
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 04:37
Zavisi za kakvi cuvstva stanuva zbor...ako e nesto okolo ljubovnite cuvstva gi kazuvam vo nekoja zaviena forma...a za drugi moi psihicki sostojbi voopsto nema potreba nikoj da znae...cold face, podigam zidot pred mene ili spustam zavesata i guram...ako sam ne si gi sredam cuvstvata i problemite nema potreba da zamaram okolu sebe ili placam na ramo...samokontrola...ako imas problemi doma ostavi gi doma, ako imas problemi na rabota ostavi gi tamu...sega pokazuvam koga sum happy ,ponekogas...smetam deka sekoj moze da si gi kontrolira emociite do nekoja merka i da ne gi pokazuva preterano , ne mozam da smislam ludje koi me gnjavat so iskazuvanje na nivni cuvstva , emocii i psiho(patoloski)razmisluvanja...a toa deka jaki ludje zboruvaat za svoite cuvstva...yeeee right...aj ako mene mi e faknat denot ce im go faknam i na drugi...no hard feelings
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 11:55
Koga ke zagrmam so glasot i pocnam i gi kinam alistata, toa zboruva mnogu za moite cuvstva
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 22:06
Non-stop,jas ako ne gi spodelam cuvstvata nemozam da disam:))
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
wildangel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2010
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wildangel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 22:18
Sekako deka da ...a zosto ne bi gi ..poubavo e 4ustvoto koga gi podelis 4ustvata so nekoj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.