![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 566> |
Автор | ||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
denes...ama mi se spie
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
денес тмурав ден.
оно среда е, а јас си мислам петок... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Денес... повторно слободен предвреме...
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Денес...со манија за трошење пари
![]() |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
denes posle podolgo vreme da zirnam tuka kako e...
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
денес се ми е на брзање...
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Денес, како и вчера со разбудив со висока температура, 39 со нешто, удрив еден млак туш, ми се симна на мање-више 38 степени, а пак се осеќам гадно... ме боли стомакот, главата, грбот, рамениците...
Аман бе више! ![]() |
||
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
денес ќе ја здувнам малку источно...до утре....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Ај ти дете провери кај мамичка дали ги имаш прележано малите-ситните сипаници- и не пиј антибиотик, почекај дали ке се исфрлиш ![]() |
||
![]() |
||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
Денес..........ова ноч није мој дан
![]() |
||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
||
![]() |
||
|
Јок мамамд. Бтв. болдираниве работи кога некој ќе ми ги каже страшно ме нервираат. ![]() |
||
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Денес... променливо време.. Те топло те ладно...
ПС.. Тиги ме изнасмеа... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
од денес сум имуно на змии и гуштери...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
|
Што толку бре, смешко? ![]() ![]() _____ Денес више решив да не се замарам со искомплексирани идиоти кои ме опкружуваат... ај ем фри! ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 286287288289290 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |