IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Што готвиме денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што готвиме денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 63>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 15:32
Denes majka mi mi ja pravi najomilenata COKOLADNA TORTA...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2010 во 14:33
Сега ја печам питата со готови кори и месо, табулех (пак таа салата се додека има нане ја правам секој ден)...се надевам да приложам слика.

Да и колачот од вчера пак ќе го правам, многу ми го бендисаа сите
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2010 во 15:48
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Сега ја печам питата со готови кори и месо, табулех (пак таа салата се додека има нане ја правам секој ден)...се надевам да приложам слика.

Да и колачот од вчера пак ќе го правам, многу ми го бендисаа сите

И после сум лоша оти карамзбунетост
Абе турај таа рецептата во Салати.
Мора ли бе се човек да ве учи...брееееголема%20насмевка

Изменето од mamamd - 16.Април.2010 во 15:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 19:39
Денес бев на родителски останок во ниедно време, од 12 докај 15 часот и не успеав да зготвам, поминавме со нездрава брза храна, пржени компирчиња, колбаси, салата. Лошо се осеќам кога морам вака, ама ете, понекогаш не се стасува...
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 08:16
Јас не признавам пити со готови кори.Сам ги сукам,сам ги печам и за моите и за пријатели и со спанаќ,и со јаболка,сирење,зеље...
За внукот се знае кифлички,пита со спанаќ а за татко ми свинско печено.
Убаво е да се ужива во кулинарството.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 13:17
Денес правам едно јадење со телешко ситно сецкано во сос од домати, зачини, прилог ориз.

Ако не ме мрзи ќе следува слика.

За десерт, да бидам во тренд со природните збиднувања, веројатно попосле ќе го направам трендовскиот Volcano колач, или кај нас познат како лава-колач.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 18:20
Помфрит.
И тоа е доста. голема%20насмевкаголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 12:07
Svinski kremenadli i pire
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 12:23
pleskavici, garnir-przeni mladi kompircinja i gravce (od vcera), zelena salataсреќа, desert-taze domasni biskviti
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 16:43
Денес едно убаво Индиско пилешко кари со Џалфрези сос и варен ориз разбира сетрепкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 08:59
Денеска мажите прават скара, подпекуваат лути пиперчиња, дробат салати, ладат пиво, со еден збор-машки ден за готвење, женски за мориторинг и уживање.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 15:04

Компир  манџа .......голема%20насмевка
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 15:05
голема%20насмевкаnisto
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 16:19
Ќе сварам ситни ракчиња и туна од конзерва, ќе ги удавам во мајонез и ќе им исцедам сок од лимон, па ќе ги гарнирам со салата и некој рскав леб.
Не ми се готви ништо заметно денес.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 63>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,578 секунди.