|
Момент на менување |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nasheto menuvanje apsolutno zavisi i od dogovorite so drugite. Pogledni se sebe si... razmisli iskreno, kolkav del od tebe e proizvod od prifatenite dogovori na drugite kako "zhivotni filozofii", "samoevidentni vistini", "fakti", "normi", "moral", "religija", "kodeks na odnesuvanje" (vkluchuvajki go i ovoj na forumov) i t.n. I samiot znaesh deka nash*te staklenca se proizvofd na site tie neshta. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...и потоа се поставува прашањето како понатаму? |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kje plivash!
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислев дека на форумов постои добра основа` т.е. подлога да се пробијат тие „норми“ за полесно комуницирање на членовите, па и до степен на менување. особено клучно го сметам (што барем на момент) ставањето себеси во позиција на „табула раса“ , бидејќи и онака мислиш дека никој не те знае, па имаш шанса да се „промениш“. |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А променувањето зависи од тоа дали го правиш пред некој (не) познат?:-)
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за мене тоа нема никаква врска, ама барем може да помогне ако на некој тоа му треба |
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene pomogni mi... |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe,conected,zarem ne ti e jasno dosega deka menuvanjeto trgnuva od sebe i nezavisno od okolinata?
Koi drugi be....toa si ti vo svoeto menuvanje.... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
таман работа ако мислам поинаку. нормално дека тргнува само од себе п.с. мр.аморен може да оди и во вероисповед Изменето од connected - 05.Мај.2010 во 15:47 |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се тоа зависи од личноста. Некои едноставно НЕ се менуваат. :toae:
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Filozofijata ne e za takvite....ne se zamaraj |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa krsten sum jas, pak li ce me krstite sega... |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарение на темава Јоши, јас гледам една игра во мене кога станува збор за менувањето. Јас сум научена да бидам здрвена во однос на емоции... и кога треба да се предадам (уффф, тоа е драстична промена, нели) да, ќе се пуштам малку, ама после скокам и рипам и се повлекувам затоа што имам страв од непознатото.
У право е бившиот кога ми шлапна у фаца: да беше некој друг со тебе до сега одма ќе си отидеше. Е јбг, можда ја ќе го претицав, никад се не знае |
||
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |