|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 55> |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bivsiot decko...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nema_nick
Група DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни памтам...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tri sona povrzani...
I Sum bila u turska carsija (kamion)
II Ohrid (si odam od nego, slatkarnicata)
III Kafic u Ohrid (kelner)
me mrzi da objasnuvam, a i nekako... sto ke objasnuvam za djabe??
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заборавив
Изменето од ПодВодно - 23.Мај.2010 во 19:59 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сонував старата викендица во која што некогаш живееја баба ми и дедо ми и во истата го видов дедо ми, ми раскажуваше приказна, го имаше истиот глас, истиот поглед... кога се разбудив бев во солзи целата, перницата беше цела мокра...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka me aknala struja ,...( ama pred nekoe vreme , ne denes),..pa, izgleda deka mi napravil nekoj k*rcshlus,...ottogash nishto drugo , ne sum sonil.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се пентаревме со најдобриот другар по еукалиптуси...
доле имаше чистинка , и имаше други пријатели собрани... имаше јажиња закачено на гранките ... се лулавме и двајцата , ја несакајќи го бутнав... ногата му се заглави му подадов помош , не успеав да го фатам... се лизна , падна , скрши врат... се пробудив во 3 наутро во паника... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden vid na "LOST" vo moja verzija...
ogromen ostrov sto se dvizi... pa napaga .... pa brod na koj se napisani poraki od tie sto preziveale.. pa tie isceznuvaat uste ne docitani... mal cunami predizvikan od ostrovot... i to...
|
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako odam na planina ama ne stignav do tamu
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупости, цела недела сонувам страшни сонови
Оваа ноќ сонував сум шетала со другарка ми по една улица, се` беше темно и одеднаш ни се појавува пред нас некоја црква, луѓе, попови, пред црквата имаше еден човек продаваше некои икони, дребулии и другарка ми ми купи еден розев сандак за умрени, голем колку палецот и ми го даде и јас го зедов Леле |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Литиум стварно ти е грозен сонот, језа....
Јас сонував мачиња, многу мали мачиња што ги окотила мојата стара мачка и папагали во кафези како во некоја продавница за животни која на главната врата за влез имала само мал тесен премин а била на некои си 10 спрат од зграда. Искачаш од дуќан и удолу гледаш панорама. Памет ми се сврти од страв во сон
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |