|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi...
|
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od sto? |
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo so onaj sto gi ima istite custva kako mene.
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne.... tie sto me znaat, znaat sto custvuvam sekogas, od faca mi se cita...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
silen covek gi pokazuva svoite cuvstva
slabiot gi krie kako i da e ne e toa tolku vazno sekoj si e edinka sam za sebe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kukavicluk ili negiranje na samiot sebe ....
Kako mozes da cekas nesto da ti bide vozvrtaeno bez da ja podades rakata?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam partner koj zboruva so cutenje i zavrtuvanje glava na kaj zidot,pa taka moite izlivi na cuvstva isparuvaat nekade pomegu mene i zavrten covek.
|
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se otepuvam od zboruvanje, ama dzabe mi e
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
апсолутно точно......само со една добра особина.....да имаш способност да разликуваш вистина од глумење..... |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi za kakvi cuvstva stanuva zbor...ako e nesto okolo ljubovnite cuvstva gi kazuvam vo nekoja zaviena forma...a za drugi moi psihicki sostojbi voopsto nema potreba nikoj da znae...cold face, podigam zidot pred mene ili spustam zavesata i guram...ako sam ne si gi sredam cuvstvata i problemite nema potreba da zamaram okolu sebe ili placam na ramo...samokontrola...ako imas problemi doma ostavi gi doma, ako imas problemi na rabota ostavi gi tamu...sega pokazuvam koga sum happy ,ponekogas...smetam deka sekoj moze da si gi kontrolira emociite do nekoja merka i da ne gi pokazuva preterano , ne mozam da smislam ludje koi me gnjavat so iskazuvanje na nivni cuvstva , emocii i psiho(patoloski)razmisluvanja...a toa deka jaki ludje zboruvaat za svoite cuvstva...yeeee right...aj ako mene mi e faknat denot ce im go faknam i na drugi...no hard feelings
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke zagrmam so glasot i pocnam i gi kinam alistata, toa zboruva mnogu za moite cuvstva
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Non-stop,jas ako ne gi spodelam cuvstvata nemozam da disam:))
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
wildangel
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekako deka da ...a zosto ne bi gi ..poubavo e 4ustvoto koga gi podelis 4ustvata so nekoj
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |