|
Семејството на вашиот партнер |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
освен во вакум... така? не гледам каква врска има семејството.. освен воспитувањето во детството... добро , ако интелигенцијата е наследна - што чисто се сомневам... тогаш семејството има малце поголема улога... ама тој параметар секогаш го исфрлувам... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде и јас да си го кажам мислењето на темава...
го имам многу пати слушнато ова "од која фамилија е?"... мислам дека е битно од каква фамилија потекнува..но не од финансиски аспект... ДА..мислам дека треба да потекнува од добра фамилија..но јас тоа го гледам на овој начин... да нема татко пијаница,уличар или насилник...да нема мајка што на времето ја биело глас дека легнала со секој втор па сега не се знае чив е синот ...колку и да влијаел западот на мене ова што го спомнав погоре е нешто што ми е најбитно...многу нормално е да го одбегнам тој што го бие лош глас(во смисла на тоа што го пишав погоре) ... од друга страна гледано не ми смета воопшто ако потекнува од сиромашна фамилија..денес ги имаш парите ама утре можеби не... знам многу луѓе (од генерацијата на братучетка ми..25-6 год.) кои потекнуваат од фамилии на бизнисмени, директори и сл. кои од своите родители добија еден вид на наредба кога ќе решат да стапат во брак да бараат некој/а од нивна класа...ама не било се во парите ...иф ју ноу уат ај мин.... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bitno e....sepak i najmaliot atom shto go ima vo familijata e sepak odraz na deteto ,t,e vozrasniot covek,i dali e dobro vospitan ili zapostaven da recam...normalno dobro dete od dobro semejstvo
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |