|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така и на мене ми ..спомнаа ...
и што сега ... се врати ли кај дедо и .....
не можам да ги разликувам со ..сестра и .... исти ми се ....
да не се близначки ... ?
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Santo vrati izgleda, se razvedi so gospodarot potpisa dokumenti a nikoj ne znae ...a sestrai zamina od doma....i mene ne mi e mnogu jasen ne go gledam bas redovno...leleee bee ne sakam da umre..
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, дел од тоа се должи на верување во кармата и следствено немрдање со прст за да се изменат работите. Најсиромашните спијат на тротоари и тоа со главите свртени кон улицата-знаеш ли зашто? За да не им ги изгризат стаорци ушите и носевите, а вака од звукот на автомобилите не им доаѓаат кај главите...Сите тие депонии,перални, мизерија, помиреност со себе и својата судбина да се роди во дадена каста. Жално е. Инаку многу ми е убавка Санто, особено со индиго-сари и сиот тој накит, дали е од мониста или драги камнчиња? И приметив дека се шминкаат исклучиво на розево. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi e ubava Santo i sestrai isto, i ubavi mi se vo tie nivnite alista, posebno Santo vo rozevo koga e oblecena, sega gledav na youtube ama nisto ne razbiram oti samo na indiski se...
|
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали знае некој дали Канџи Вагела и е татко на Санто? А мајка е лошата Тарула? Која е ќерката на Вагела - разбојникот?
|
|
Кој бара ќе најде.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој знае нека кажува.....
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скоро сите серии се еднакво досадни со етки исклуичоци.Оваа можеби се разликува во тоа што се дадени цивилизациски нови односи за нас непојмливи.Наина во целост, но тука се индиските ритуали,односи,убавини...Јас инаку не гледам серии, сопругата ги гледа.
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АУ,Тарула имала син!.........
|
|
Кој бара ќе најде.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За нас се е убаво, нарочно ако е кич ( зборувам за повеќето гледачи)или наива во поим, а тоа е оваа серија, ќе има гледачи, понаивна од се дсега видено - токму затоа!?....
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu..so dusa cekam da dojde terminot....odma se zalepuvam za televizorot
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo uzivajte vi e!....indija ima najgolema filmska produkcija vo svetot, a verojatno i seriska,...pa, sega mislete mu ja,...ima da gledate indijski filmovi i serii cel zivot,...shtom vidat deka i te kako fakjaat koren megju ovdeshniov narod.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледајки ја серијава препознавате ли некои наши обичаи?
Или изрази? Па како дошле кај нас, кои сме - дали сме потомци на А.М.? Ќе почнам да мислам дека старите словени дошле од Индија, а не од зад Карпатите!!!! А и по боја сме поблизу, отколку со словените, зарем не? |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
lilica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега каде се потомците на античките македонци да се гордеат што дошле од азија?
Неверојатна истоветност со денешницава!!!!! Некои и денес кај нас спијат на земја, немаат пари за кревети. Неверојатно! Очекував поразличен народ, а тоа наша серија!!!! Наша сегашност!!!!! ..... ..... ..... И жално! |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |