|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 8384858687 118> |
Автор | ||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE VREDI da se bide dobar....no......ako si takva licnost tesko deka ke se promenis i ke stanes losh.Da bides dobar vredi samo za tie koi znaat da go pocituvaat toa a ne da go koristat...no tie se retki.
|
||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da bides dobar vredi samo za tie koi znaat da go pocituvaat toa a ne da go koristat...no tie se retki.
значи да дефинираме вреди да се биди добар |
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj neka e taka |
||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe kako toa dobar, los...sekoj covek se misli za dobar....istiot toj covek nekoi go smetaat za dobar, a nekoi za los, bez razlika na soodnosot....znaci za nekogo e dobar za nekogo e los......I sega ce proizleze prasanjeto...dali vredi da se bide covek , a ne dali vredi da se bide dobar....ejjjj...ama glupavi temi....sum rekol ne idam na vakaj na psihoanaliza......da si idam na razno ja a ne da se zamaram tika so gluposti....glavava me zabole...ebate temi tupi........ja i taka tup ova povece me zatupi....
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро бе ние овие теми сме ги сватиле исто како во разно јас незнам зошто си го малтретирал твоето мозоче овде |
||
Mramoren
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusal vamu..bingo. joker novo loto i ostale igre na sreca........za da maltretiras nesto, treba i da go inmas.....jas zasega go nemam, a dali ce mi dojde ce vidime......t.e podforumot razno ce pokaze..,.....
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од bingo - 03.Мај.2010 во 14:53 |
||
Mramoren
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe se vredi...duri i Prilepcanes za prijatel da imas... |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sho prajme so Bitolcanite be...a a a a a?
Aj uozbilete se i nazad na temata... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро анастеа само да си кажам дека вреди да си добар ама не со сите |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne!.....mislam,.....povekje!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред се вреди да се биде добар! Тоа е добра особина за вас како личност.
Но, со некои не вреди да се биде добар! Со нив само остро, па потоа ќе видиме дали така ќе се однесуваат! Т.е се кријат зад мониторот и мислат дека можат да се однесуваат како сакаат. Е, не! |
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е приказна за двајца пријатели кои оделе низ една пустина.
По патот се скарале и едниот го удрил другиот. Удрениот се почувствувал повредено...но молчејќи напишал во песокот: “Денес добив удар од мојот најдобар пријател“ Продолжиле да одат се додека не наишле на оаза каде решиле да се избањаат. Оној кој добил удар за малку не се удавил бањајќи се, но животот му го спасил пријателот. Кога дошол при себе, изрежал на еден камен: “Денес мојот најдобар пријател ми го спаси животот!“ Тогаш пријателот кој претходно го удрил го запрашал: “Кога те удрив пораката ја напиша во песокот, а сега ја изрежа во камен. Зошто?“ Пријателот му одговорил: “Кога некој ќе ни направи нешто лошо, тоа треба да го запишеме во песокот за ветрот да го избрише, но кога некој ќе ни направи добро, тоа треба да го изгравираме на камен за никој и ништо да не може да го избрише!“ Научи се раните да ги запишуваш во песок, а среќата да ја изрежеш во камен ! Велат: Потребна е минута за да пронајдете посебна личност, час за да почнете да ја цените, еден ден за да ја засакате, но цел живот за да ја заборавите! |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
Внеси реплика | страница <1 8384858687 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |