|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 107> |
Автор | ||
ROYAL
Сениор Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај кажете некоја добра страна за аватари
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер ти е аватарчето Ројал не го менувај
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve bas i jas za toa razmisluvav denes i resiv da napravam mala promena |
||
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудно е кога луѓето менуваат аватари. Кога ја разгледувам цела страна, онака набрзина, аватарот ми кажува веднаш за кој човек се работи, не мора ни да гледам во nick-от. Потписот е веќе друга работа, мислам дека би бил поприфатливо да се менува почесто, иако јас не би ги менувал ни потписот, ни аватарот. Потписот ми е од кумата, а аватарот ми е заштитник, месечината.
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete bidna i toa, go smeniv i avatarot, samo sakam da kazam deka nekoi moze pogtresno da sfatat za kakva licnost stanuva zbor ako go gledaat samo avatarot....jas sum mnogu golem obozavatel na t.a.t.u i zatoa niv gi stavam i se nadevam deka moite avatari nema da gi sfatite vo pogresna smisla
kako i da e eden golem pozdrav do clenovite i do strumfeta ***** |
||
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
girl^^^ima nov avatar i potpis i toa vo nejzin stil
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не менувам мила, едноставно менувањето беше на атер ептен, иначе не менувам. |
||
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kokolo ima naj potpis...
odamna taka me nema neshto nasmeano ala vera K. |
||
Motivation is game in my hands
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од bosab - 25.Мај.2006 во 18:13 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne, bas naprotiv, ovoj sega sto mi e avatar nekako poubav mi e , zatoa go staviv inace i na bosab mi se dopagja noviot avatar (hmmm provokativno ) |
||
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лелеееееее босаб!!! Нога ли е дрога ли е!!! Немој вакви запаливи материјали да прикажуваш на форум!!! Има овде и луѓе со слабо срце!!! како на пр. јас!!! ц ц цц
Се зезам екстра ти е аватарчето!!! П.С ако се твои нозете те зиам за жена!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за промената.. босаб нозе леле, коколо потпис, гирл мила супер промена ми се допага
|
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
menjav potpis ali uste ne sum siguren dali i vistinskiot. ali dobar e dodeka ne najdam podobar
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |