IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 55>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 15:59
упм... стално го сонувам тој градот...изненадување

Изменето од volkswagen - 27.Април.2010 во 15:59
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 19:27
денеска имав флешбек за еден сон од пред 5 години изненадувањеизненадувањеда
изгледа длабоко во потсвеста сеуште сакам да сум Џејмс Бонд голема%20насмевкаголема%20насмевкацрвенеење
А се изгледа така реалистично , приказната и сцените како од играта Wolfenstien (онаа 56 битна верзијаголема%20насмевка од виндовс 486)...
Срдечен поздрав
Бонд
Џо Бонд голема%20насмевка
(извинете моравголема%20насмевка)
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 21:26
kako me guskase edna koleska od pozadi ,
dodeka jas guskav druga odnapred

Изменето од becenevem - 27.Април.2010 во 21:27
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2010 во 11:23
pak sonuvav nesto plaza, more, primorsko mesto... cak i vo sonot si rekov "pak sonuvas plaza"среќа
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2010 во 12:22
Сонов беше ужасен...

Некое морничаво место, покрај бара, околу барата лигави треви, мртви риби, коски, исушени трски, и од барата нешто чади..

Местото многу слично на ова, само наместо пат, замислете си бара..
Огромна грда бара...

Од барата се “издигнува“ ковчег и истиот крцка онака морничаво и во него ги гледам мајка ми и татко ми! изненадување
Онака, лешеви, распаднати...
До мене сестра ми ги гледа а во позадина некоја си музика, некој човек седнат до дрво свири на флејта...
Се разбудив и едно време не можев да си поверувам...
Идам кај моите во спална и тие во иста положба спијат како во сонот што беа во ковчег...
Човече толку сум се исплашила...
Легнав, се покрив цела со ќебето и си викам:
-Пробај да спиеш...

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 12:02
Ле еј, Влатко Илиевски го сонував изненадување љубов  љубовљубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 12:07
Еротика малце, а? смеење
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 12:50
не бе, немам јас такви соништа, романтика беше ова намигнување
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 13:21
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Еротика малце, а? смеење
еј срцуле, не си тачна... мајке ми....газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 18:09
Ја сонував покојната ми прабаба.

Информација: Можда недела дена ми касни, неам добиено, мислам дека е од нервоза или којзнае... цело време ме боли стомак и си мислам ќе добијам уште малце, ама шипки... муабетот ми е...
Ми даваше едни темно црвени бомбони...
Јас ги земав...
И цел сон беше тоа.
Сабајлево кога се разбудив, абе ко свиња да колеле под мене.
Крв низ цел чаршав! изненадување
Ептен се исплашив!

Се истуширав и све тоа, седнав во кујна да јадам, а пред мене ги гледам истите, буквално истите бомбони што таа ми ги даваше во сонот!
Цел ден ми е наопаку.

П.С: Знам многу слични случаеви кои им се десиле на мои познаници па и роднини а и пријатели.
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 18:14
Ќе те прајме новата Alison Dubois шо велиш???голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 18:26
Ауу... може... смешен
Медиум.
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 03:08
Sreca moja sto nisto ne pamtam sto sum sonuval...odnosno pamtam samo nekolku sekundi otkako ce se razbudam dodeka da pomislam na bilo sto drugo i toa e toa izbrisan e sonot...a sonuvam nepovrzani raboti, valjda , barem taka mi se cini...nemam pojma...
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 11:40
И пак- чевли, чевли, и уште чевли секакви и најразлични, ги пребирам, ги превртувам, ги враќам назад и се сум незадоволна од нивниот изглед.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.