|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 55> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
упм... стално го сонувам тој градот...
Изменето од volkswagen - 27.Април.2010 во 15:59 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денеска имав флешбек за еден сон од пред 5 години
изгледа длабоко во потсвеста сеуште сакам да сум Џејмс Бонд А се изгледа така реалистично , приказната и сцените како од играта Wolfenstien (онаа 56 битна верзија од виндовс 486)... Срдечен поздрав Бонд Џо Бонд (извинете морав) |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako me guskase edna koleska od pozadi ,
dodeka jas guskav druga odnapred Изменето од becenevem - 27.Април.2010 во 21:27 |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak sonuvav nesto plaza, more, primorsko mesto... cak i vo sonot si rekov "pak sonuvas plaza"
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонов беше ужасен...
Некое морничаво место, покрај бара, околу барата лигави треви, мртви риби, коски, исушени трски, и од барата нешто чади.. Местото многу слично на ова, само наместо пат, замислете си бара.. Огромна грда бара... Од барата се “издигнува“ ковчег и истиот крцка онака морничаво и во него ги гледам мајка ми и татко ми! Онака, лешеви, распаднати... До мене сестра ми ги гледа а во позадина некоја си музика, некој човек седнат до дрво свири на флејта... Се разбудив и едно време не можев да си поверувам... Идам кај моите во спална и тие во иста положба спијат како во сонот што беа во ковчег... Човече толку сум се исплашила... Легнав, се покрив цела со ќебето и си викам: -Пробај да спиеш... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ле еј, Влатко Илиевски го сонував
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еротика малце, а?
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе, немам јас такви соништа, романтика беше ова
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сонував покојната ми прабаба.
Информација: Можда недела дена ми касни, неам добиено, мислам дека е од нервоза или којзнае... цело време ме боли стомак и си мислам ќе добијам уште малце, ама шипки... муабетот ми е... Ми даваше едни темно црвени бомбони... Јас ги земав... И цел сон беше тоа. Сабајлево кога се разбудив, абе ко свиња да колеле под мене. Крв низ цел чаршав! Ептен се исплашив! Се истуширав и све тоа, седнав во кујна да јадам, а пред мене ги гледам истите, буквално истите бомбони што таа ми ги даваше во сонот! Цел ден ми е наопаку. П.С: Знам многу слични случаеви кои им се десиле на мои познаници па и роднини а и пријатели. |
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу... може...
Медиум. |
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreca moja sto nisto ne pamtam sto sum sonuval...odnosno pamtam samo nekolku sekundi otkako ce se razbudam dodeka da pomislam na bilo sto drugo i toa e toa izbrisan e sonot...a sonuvam nepovrzani raboti, valjda , barem taka mi se cini...nemam pojma...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пак- чевли, чевли, и уште чевли секакви и најразлични, ги пребирам, ги превртувам, ги враќам назад и се сум незадоволна од нивниот изглед.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |