|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика | страница 123 22> |
Автор | ||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Мај.2006 во 19:43 |
|
Колку зборувате за она што го чувствувате?
Можете ли да се отворите и да кажете што ви лежи на срце? |
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otvorena licnost sum i cesto ne mozam da skrijam ako sum premnogu radosna ili premnogu tazna......no onie najdlaboki iskonski cuvstva gi spodeluvam samo so par osobi koi se del od mene
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na partnerot sekogas mu gi otkrivam custvata...a i znam da go otvoram srceto i pred moite najbliski.... |
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
retkost e toa kaj mene
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги искажувам ги говорам и ги покажувам чувствата.. На блиските се до збор им ракажувам буквално за се.. Не ми е проблем ако имам мака да си кажам што ми лежи на срце како и кога сум радосна.. Емотивна личност сум грото ако сакам може да ме прочитаат само на лик..
|
||
|
||
elena
Сениор Регистриран: 07.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 804 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...se ona sto ne e zapisano, kako nikogas da ne postoelo... |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovta i emocii treba da se iskazat ne da se cuvaat sebicno skrieni vo nas, da se iskazat so govorot na nasata dusha telo srce
p.s elena pozdrav do tebe :) |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чувствата мои ги имаат на дланка оние кои се дел од моето срце |
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па некако сум позатворен тип(јарец) па за моите емоции не така често разговарам а ги покажувам на свој начин кој може да го разбере само тој што добро ме познава.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravos isto ko mene :))
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so tie sto znam deka ke me razberat zboruvam no ne so sekoj, znaci retki se ti so koi zboruvam za moite custva moze 2-3 licnosti koi doprele do mene, i moze da se kaze deka tokmu od forumot e taa licnost so koja zboruvam za toa
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dosta tesko, epten ako mi e bliska osoba, pa edvaj nekako da pocnam...
|
||
цеце
Нов член Регистриран: 25.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za najdlabokite cuvstva ne bi mo\ela da zboruvam so nikogo(i jas sum jarec), porano bev mnogu pozatvorena...sega?..Za nekoi cuvstva nikoj ne bi mozel da me razbere t.e. ,,da me odobri"...sto ako mu se doveram nekomu ako ne moze toa da bidi vistinska prijatelska psihoseansa...nema da me soslusa, bukvalno...vo nikoj nemam tolkava doverba, 100%-na vo nikoj... |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CECE, ti posakuvam dobredojde....
Jas ne sum skrta vo zboruvanje za cuvstvata.... onie koi gi sakam.... gi sakam i go kazuvam toa....
No sekogas sum i pretpazliva, zosto ne znaes od koja strana moze nekoj da to ,,bocne,,....
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
Внеси реплика | страница 123 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |