![]() |
|
Која земја би ја посетиле? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
zaratustra ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zaratustra ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 69 |
![]() kaj Heidi na gosti!!! dobar e bezvizniot a? |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
abe coek. za ova ke moras da se strpis do Oktomvri!!!Do togas treniraj so Skosko i so Packa
|
|
![]() |
|
dobrila ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 36 |
подобро е да се спомене дека не би...eh..
|
|
ja mogu da te zabavim, ja mogu da te sludim
ja mogu da te uspavam, ja mogu da te budim da li verujes meni ili mislis svojom glavom?! |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
За Куба и порано не беа потребни визи.Сега е малку потешко.
АЈ ИЗВАДИ ПАСОШ! А и овие наши азиланти голем срам за останатите.Иако сиромаштијата не прашува за етика, мора да се преживее. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Шпанија...
![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Куба - а тамо не треба виза, па не мора да се чека со години за нов пасош.
Демократиите бараат визи???? За слободен проток на капитал и луѓе? |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
argentina
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Ирска
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Австралија
![]() Ама кога ќе ми текне колку се патува..........
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Да сум богат, ќе напраам " Пат околу светот за 800 денови ".
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
богатите го прават за 24 саата бе со што ке одиш со камила? |
|
old d4b3
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |