IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што прави оваа влада?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што прави оваа влада?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 200>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:08
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Kogo go raboti!
I sto toa raboti, so lopati frla beton.
I odenje na rabota tocno napladne=Gari Kuper sistem....
I se rasfrla so narodni pari ...
I sozdava partiska dr\ava...
I go podrli narodot...
i,,...i...mnogu i iiiiii

Ne znam kolku godini si, no gi pametam site vladi sto pominaa do sega.

Poranesnite vladi samo gledaa foteljite da gi fatat, a za obicniot narod bea dostapni samo za vreme pred izbori.

Posle  cel mandat bea nedostapni ne samo za narodot, tuku i za novinarite.

Izjava da dobies od niv? Nema sansiизненадување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:12
да,се сложувам со тебе...оние предходните демек ништо не работеле.
овие сегашниве ги има на ТВ и повеќе одколку треба...секој ден изјави на медиумите...е сега дека она што го кажуваат дека го сработиле со она што вистински го работат нема врска ама ако...бар нешто ни кажуваат...па макар и шарени лагиголема%20насмевка
не мотаат лево-десно со дигање лопати и отварање бесцарински зони и Бунарџици иако зјаат празни ,ама пак работат луѓето...поарно нешто отколку ништо
убаво рекол нашиот народ-џабе работи,џабе не седи.да
и секогаш кога некој праша-абе оти ова вака го направивте,не чини,подобро ќе беше поинаку,одговорот е-
а Бранко шо направи,а?

Изменето од Andjelina - 30.Април.2010 во 22:16
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:16
Од овие или оние, не сакам изјави и фалби сакам резултати, која и да е влада.Најмногу ме боли што расипништвото и безмилосноте расфрлање со пари, доведе до задолжување на народот а пари сепак сеуште нема.
Пак задолжување?.
Ене ја Грција, а проблеми на тој нацин еве си создава и Хрватска - таа сепак има море и туризам?
Она за владите, ги знам и оние пред 1991год.
Не беа полоши во ништо од овие плуралниве - дури и подобри!.
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:18
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

да,се сложувам со тебе...оние предходните демек ништо не работеле.
овие сегашниве ги има на ТВ и повеќе одколку треба...секој ден изјави на медиумите...е сега дека она што го кажуваат дека го сработиле со она што вистински го работата нема врска ама ако...бар нешто ни кажуваат...па макар и шарени лагиголема%20насмевка

Od drugarot Tito navamu nisto ne e sraboteno Andjelina.голема%20насмевка

Ovie barem se trudat nesto da napravat , samo sto, za zal na Makedonija ke i treba uste mnogu vreme za da se vrati vo normala.

Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:24
Мене ме интересира реперот кој е - со кого ја споредуваме оваа влада дали работи дали не
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:25
ма да знам...гледам како се трудат...а најмногу се трудат кога треба од приватниот сектор да ги соберат парите...и тоа во рок...да ти прерачунаат камати...
за тоа,рака на срце,ептен се агилни признавам...
а кога треба да добиеш повратно пари од нив...нема бато...може само да добиеш инспекција на врата ако си малку подосаден т.е невоспитан па си ги бараш парите во рок
и доста бре со тоа овие БАР  се трудат нешто да направат,оние пред нив ништо...
имаа време,бар нешто да направеа како треба.
оние пред нив не направија ништо,затоа ги казнивме,ги заменивме со овие новиве кои ни ветуваа брда и долини...а испаднаа само едни обични продавачи на магла и собирачи на арач...
патем-ќерка ми сеуште нема БЕСПЛАТНИ учебници а еве кај е крајот на година...нели во септември кажаа дека сите деца добија учебницизбунетост

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:30
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Мене ме интересира реперот кој е - со кого ја споредуваме оваа влада дали работи дали не

Reperot e valjda so minatite vladi koi ja opustosija Makedonija i go dovedoa makedonskiot narod do pitacki stap a sebe si napravija bogatsvto izrazeno vo milioni evra
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 22:34

зошто се споредби меѓу едни и други?

нели сме свесни битија,знаеме кога е нештото добро,а кога не е?
во овие 20 години малку имало добри работи...бар јас така мислам...

Изменето од Andjelina - 30.Април.2010 во 22:34

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2010 во 23:16
Ај јас малку како постара од вас ’’пилиштарци’’намигнување тука да  си поприкажам малку пред спиење.
Бесплатни учебници- имаа и бранковистите и грујовистите- аир видоа само авторите блиски до владата, даскалите и учениците јокизненадување
градеа и едните и другите, ама пошто кај нас ’’светот почнува од мене’’, зјаат  празни градби,, само темели... недоградени, само карабини оти другиве што дојдоа не ги признаваат
вработувања- на 4 години-после  прогласување технолошки вишок..оти не се од ’’нашите’’
И така ..ај ме мрзи да пишувам..оти ако се запшам...крај е нематага
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 01:54
Мамичке јас мислев барем ти како постара ке ни објасниш како децата се раѓаат со неполни 30 год.

Мене ми е чудно како некој сериоэен човек кој што живее во оваа држава повеке од 20 год(видел нешто и од екс системот) може да си помисли дека преку ноќ се кали челикот.

Ке кажам нешто ама еве Бранче да не го спомнеме,Тито 50 год ја градеше СФРЈ па на крај националиэмот и капиталиэмот победи,ние имаме вистински човек на власт само 4 год и сакаме да го распнеме бидејки не отвори голи оток,бидејки на бившите функционери и нивните симпатиэери не им одэема ни трошка имот,бидејки се труди да эастане на страна на оние кои се негова крв или бидејки треба да эадоволи одредени суети само эа да кажат дека конечно живеат убаво.

Па тоа не у Београду него го нема ни у Лондон бре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 06:04
Она што за време на Тито се изгради овие не можат да го окречат.
Овој кајголемо достигнување безвизен режим, пасошот од она време беше најценет, и со него се патуваше насекаде.
Бевме "АМЕРИКАНЦИ" за сите соседни држави.
Сите беа вработени.
Работниците имаа права кои денес не можат ниту да ги замислат.
Ценети од целиот свет.
Автокефалноста на цеквата па и формирањето на македонската држава е од тоа време.
Се што е изградено што денес се распродаде и уште се распродава е од тоа време.
Се што урнизуваат сега и тоа е од ртоа време.....
Нормално е со времето и да се оди напред, за жал ние одиме назад.
Сеуште не можеме да стасаме до 1880 год.
Разгледајте малку показатели од сите свери и се ќе вино.
За криминал и да не зборуваме .
Оваквог бре није било ни за време рата::::
Кој го е ова пласирал на деца.
Вистината е една, полошо од ова здравје!!!
Послеп од слепиот е оној кој несака да види и поглув оној кој несака да чуе.
ЦАРОТ Е ГОЛ.
На здравје ...Има многу да се каже од она време.
П.С. Јас сум теран од партија во тоа време како либерал, па не го кудам, затоа што денес е полошо - катастрофа, лигушка работа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 06:30
Нека си тера владата на се започнала и нека не мати со ова со она, не давам - давам, нека даде економија, ако сме швајцарија или норвешка проблем со ништо ќе немаме.
Сега имаме со недоквкана политика и недоквакани политичари.
Станавме последни на балканот!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 12:30
Абе мед цветаше на бандери Тито кога беше него эашто ја уништивте таа држава,эашто денес толку добра и толку перфектна никаде ја нема

Наместо да эастанете цврсто,да ги прашате своите дедовци како им било на нив кога се градела таа прекрасна држава вие плачете како да не напишам што

Затоа и Македонија е стигната до тука,вие никој немате поима како една држава се гради,крв како се лие и како се почитува утрешнината а не само на 1880 мислите и дали е поубаво да не владее ојле или дојле.

Него гледам јас эатоа эошто има работа секаде а у Македонија нема эатоа сите отидоа некаде да работат а во Македонија останаа само оние на кои не им се работи,абе эа вакви џаболебари како нас нема место никаде на светов кога ке ни биде тоа јасно
Кон врв
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2010 во 12:57
Сакам кажам незнам речам ПАК?шо има врска ова со влада...било која влада??????????????не
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 200>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,207 секунди.