![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 680> |
Автор | |||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
сп..ќе издржи ли
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
СП..пак ли ќе ме раздени
![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
кога и да се уклучиш, битно да го прочиташ ова... ![]() пробај колку да ја задоволиш љубопитноста... после тоа орбит и никому ништо... ![]() и не е толку страшно... потпушнувам понекад. ![]() онака уз друштво, по цигара -две у неделата.. рекорд! ![]() после тоа орбит и ќе се нажгртам млеко.. ![]() првин е бљутав вкусот, или може да ти биде некако љутникав, не у смисол лут неко остар... усвари зависи од цигарата... ако е 57 недај боже, гадно.. џоа трева од ливада да пушиш... родео така-така... бос се океј... ![]() п.с: слушај совет и не се навлекувај.. онака може да ти биде чусто ради занмација, уз кафе и сл. ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
сп...мисли дека само уз кафе ќе биде...јок мило...прво уз кафе...а после уз муабет..па уз пијачка..па уз ништо... онака за занимација..па после од навика...
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
СП до кај стаса младинава во осмо одд потпушнуваат и се распушуваат...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
SP Omar sto ti e cudno tolku? Takvo e vremeto, demek, sakaat pobrzo da porasnat decata. Eeeeeee, kamo da moze sega pak da bidam dete ![]() |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
СП Кингу дали не сум во право???
Ние кога бевме на таа возраст игравме брканица и миженка а кафич знаевме само од раскажувањето на повозрасните... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
||
СП...луѓево имаат ли некогаш граници на нивната глупавост и простотилак?
|
|||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
што знам... До сеа никад не сум запалил , а сакам да пробам... хм... дали...дали...дали... |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
сп - оти и ја скратив косичката... сега ми е мака за локните
![]() |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
Оти постот ми за слободата на медиумите во МК е модериран
![]() Изменето од да бе - 29.Април.2010 во 16:02 |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
од кај слета уште еден падобранец?
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
сп...зошто се случуваат лоши работи на невини деца
![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
СП како можи чак норис да го банираат
![]() СП зарем овие идивиди се поопасни од чак норис ![]() ![]() ама затоа пак не можат да го банираат Ирон Ман ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 430431432433434 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |