![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 429430431432433 680> |
Автор | |||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
сп зошто ми е толку глупо?
да, ептен грдо излегов на тоа сликата, дури фацата не ми е таква каква што ми е! ![]() Ама нели вистинската убавина доаѓа однатре? ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
сп - оти сум таква неорганизирана денеска?
![]() |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
SP koga dojde 4 saat...
![]() |
|||
![]() |
|||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
||
сп..ту би ор нот ту би...да одам на к*рс или не...не ми се излегува од дома
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
сп... да почнам ли цигари или не????
![]() |
|||
![]() |
|||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
||
те молам не ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
ми е мерак еднаш да пробам , бре мајко му.... што знам... страв ми е од кавги со домашниве само, за друго не ме занима.... хммм... најверојатно нема... |
|||
![]() |
|||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
||
Не! ![]() Сп дали овој пат погрешив во донесување на одлуката ![]() Изменето од computer - 28.Април.2010 во 17:39 |
|||
![]() |
|||
Nelson Pike ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 60 |
||
кога помина времето
|
|||
![]() |
|||
||
јас од искуство ти кажувам...пробај еднаш ако ти е мерак(сепак еднаш се живее ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сп...да одам на кафе или да гледам долина на волците ![]() |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
СП како почнав да пушам, отепај ме не мом да се сетам...
![]() |
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
СП...зошто сите навиваат за Интер , само јас за Барселона....
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
kje pomislat li ednash politicharive na sopstveniot elektorat?
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
||
СП дали да одам и јас???
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 429430431432433 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |