IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Бандини - индиска серија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бандини - индиска серија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 11>
Автор
Порака
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 09:18

Така и на мене ми  ..спомнаа ...тага

и што сега ... се врати ли  кај дедо и .....

не можам да ги разликувам со ..сестра и .... исти ми се ....
 да не се близначки ... ?
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 09:20
Santo vrati izgleda, se razvedi so gospodarot potpisa dokumenti a nikoj ne znae ...a sestrai zamina od doma....i mene ne mi e mnogu jasen ne go gledam bas redovno...leleee bee ne sakam da umre..

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 09:40
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

За греота се луѓето кои се родени во таа средина..Тешко нив, за жал тие примитивни верувања и убедувања се уште постојат во Индија..А филмот го гледам чат пат, во слободно време, интересни ми се тие верувања и  бои што ги носат сето тоа шаренило..А кој спомнува бре дека Санто ќе умреизненадувањеизненадувањеизненадување

Да, дел од тоа се должи на верување во кармата и следствено немрдање со прст за да се изменат работите.

Најсиромашните спијат на тротоари и тоа со главите свртени кон улицата-знаеш ли зашто? За да не им ги изгризат стаорци ушите и носевите, а вака од звукот на автомобилите не им доаѓаат кај главите...Сите тие депонии,перални, мизерија, помиреност со себе и својата судбина да се роди во дадена каста. Жално е.

Инаку многу ми е убавка Санто, особено со индиго-сари и сиот тој накит, дали е од мониста или драги камнчиња? И приметив дека се шминкаат исклучиво на розево.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 10:00
i mene mi e ubava Santo i sestraiсреќа isto, i ubavi mi se vo tie nivnite alista, posebno Santo vo rozevo koga e oblecena, sega gledav na youtube ama nisto ne razbiram oti samo na indiski se...тага

Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 15:59
Дали знае некој дали Канџи Вагела и е татко на Санто? А мајка е лошата Тарула? Која е ќерката на Вагела - разбојникот?
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 00:11
кој знае нека кажува.....

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 13:28
Скоро сите серии се еднакво досадни со етки исклуичоци.Оваа можеби се разликува во тоа што се дадени цивилизациски нови односи за нас непојмливи.Наина во целост, но тука се индиските ритуали,односи,убавини...Јас инаку не гледам серии, сопругата ги гледа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 16:22
АУ,Тарула имала син!.........
Кој бара ќе најде.
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 13:26
За нас се е убаво, нарочно ако е кич ( зборувам за повеќето гледачи)или наива во поим, а тоа е оваа серија, ќе има гледачи, понаивна од се дсега видено - токму затоа!?....
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 17:23
auuu..so dusa cekam da dojde terminot....odma se zalepuvam za televizorot
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 18:04
samo uzivajte vi e!изненадување....indija ima najgolema filmska produkcija vo svetot, a verojatno  i seriska,...pa, sega mislete mu ja,...ima da gledate indijski filmovi i serii cel zivot,...shtom vidat deka i te kako fakjaat koren megju ovdeshniov narod.да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 16:19
Гледајки ја серијава препознавате ли некои наши обичаи?
Или изрази?
Па како дошле кај нас, кои сме - дали сме потомци на А.М.?
Ќе почнам да мислам дека старите словени дошле од Индија, а не од зад Карпатите!!!!

А и по боја сме поблизу, отколку со словените, зарем не?
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2010 во 15:16
Сега каде се потомците на античките македонци да се гордеат што дошле од азија?
Неверојатна истоветност со денешницава!!!!!
Некои и денес кај нас спијат на земја, немаат пари за кревети.
Неверојатно! Очекував поразличен народ, а тоа наша серија!!!! Наша сегашност!!!!! ..... ..... .....
И жално!
Кој бара ќе најде.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2010 во 18:29
смеење!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.