|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 708> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK..aj dobra vecer
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....nekoj avatari menja k'o ....chorapi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...мразам модеранизација
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK..ovj noc nije moj dn
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk zosto takvi izjavi dava mendolina te calipso
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...овие над мене ме тераат пак да почнам да кажувам за мојта физикална маана
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK..Maca,Suzi,Mendolince....ni ja veke neznam koja sum
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk aj raskazi paca koa svirela na dobrotvorni svrhi
i aco dzambazov koa bil dirigent, i ona mu ckrapala so ednoto oko...i za toa vaka i sa dzangarlivi oocite |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK....tri dena na race te nosevme zbrana
a tvoite oci gledaa samo na edna strana i kato nekoj zar na srceto da mi klave ahh Paco,ke se najde li doktor ocite tvoi da i isprave |
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK hahahahahahahahahahahahahaha....
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skd
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..ужасно ми треба цигара
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...mi treba odmor...
|
|
Внеси реплика | страница <1 116117118119120 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |