|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 100> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не велам дека тоталитарниот режим е добар, велам дека не значи дека е тоталитаризам еднакво на еднопартизам, како што и плурализмот не значи дека немаме тоталитарен систем.Погледајте колку плурални општества во овој миг се прогласуваат за тоталитарни ( така го карактеризираа дури и Милошевиќ), иако има плурализам.
Еднопартизмот исто така не го сметам за зло, злото доаѓа со злоупотреба на власта и кумулирањето на функциите. Груевски гради авторитарен систем на владеење со примеси на тоталитаризам - можеби ќе го изгради во целост -ако му допуштат оние кои сакаат слобода и еднакви права за сите. |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj go shisha?....me zabole koj e...ili shto e!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барон Минхаузен
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден патак што си замислил дека е голем лидер...
абе гревче... Изменето од Анастеа - 28.Април.2010 во 00:14 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цццц Ова се вика недостаток на аргументи па ај сега ке го навредуваме
Која влада и да е на власт во Македонија пола ке ја величат, другата половина народ ке ја плукаат. Груевски како единка не може ништо да направи кога околу него се само типови од типот лева руја десни џеб. Таман и овој австрискиот што го избраа со над 80% гласови да го донесиме кај нас нема да има успех само заради тоа што ние си имаме локални моќници, кланови, па потоа на повисоко ниво и така до врвот. Читам денеска за овие економските промотори, си регистрирале свои фирми (ама демек не работеле за своите фирми туку за државата) а ја промовираат државата. Што да прави јаден Груевски кога се што потегна иницијатива се најде некој да ја минира (да си стави во свое џепче). Не помина една иницијатива без афера за мајмунисување од некој мајмусонан. (Ова не е одбрана, само факти) |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da!.....slepi fakti ,...nishto drugo! ......site se loshi ,...a, toj kutriot od losh*te momoci ne moze ni da si ja pokaze dobrinata svoja!.....mozebi ,...koga ne mu teknuva samiot,...da mu podignete na "najchesniot" megju "nechesnite",..i spomenik dodeka e seushte ziv !.,... i toa najgolem shto moze da bide!
Изменето од brza - 27.Април.2010 во 22:18 |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пу пу скраја било, споменик се дига на ...пу пу нема ни да изговорам
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a shto tolku se ..."ustezesh"?....za takvite.....se najlosho !
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски како единка не може ништо да направи кога околу него се само типови од типот лева руја десни џеб.
Што да прави јаден Груевски кога се што потегна иницијатива се најде некој да ја минира (да си стави во свое џепче). Не помина една иницијатива без афера за мајмунисување од некој мајмусонан. (Ова не е одбрана, само факти)
Зошто како единка?Тој е премиер.Тој ги поставува правилата на игра.Тој ги поставува играчите.И на малите деца им е јасно тоа.Ај да утнеше со еден,ај со двајца...ама со сите???? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот бил сам.Ајде брее? Каде се братчедите,каде е целата фамилија - кумови, другарчиња. Сите тие биле криви а тој светец и голем ум.Оф леле.Кој става пилиштарци и кој ја води целата политика - дури и кај судовите,невладинитеорганизации,праќе писма за расчистување со неистомисленици...
Од надвор мислите дека не е детектиран како зло за демократијата и Македонија. |
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ООпс, заборавив- заслужен е и за фискалните патриотски каси и за кесите кои сега ги наплатуваат, кои порано беа бесплатни.Сега со пари се еколошки?
Дрп,ДРП,дрпање од потрошувачите од секаде и од сешто...Дрп.дрп..... |
|
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е крив што место советник во Србија стана лидер на нацијата????????????
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеше да го замени Милошевиќ?
|
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е Груевски...????
Интересно прашање....бидејќи се помалку луѓе го доживуваат како Премиер на една држава....секој ден, се повеќе ги брани само интересите на партијата.... секоја втора изјава му е или за доброто на партијата или во напад на опозицијата....
Дури и последниве изјави (во врска со името) почна да ги дава во својство на граѓанин...а не во својство на Премиер....
Затоа мислам дека постепено ќе ја добие популарната "лепенка" ... ГРАЃАНИНОТ НИКОЛА ГРУЕВСКИ .......
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |