|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs smir????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа од денес велам не на цигарите(од попладнево) 4 саати досега без цигара.....добро ми оди
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ги откажеш цигарите е многу некорисна работа,
затоа што ќе нема што да правиш кога ти е досадно или нервозно со соговорникот, посебно во ситуации кога имаш трема башка ако си платила 1300ден за надградба на нокти, со цигара најубаво се покажуваат, оти не е пријатно за таа цел косата на секое да си ја местиш и да си го чешкаш носот |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или па ако ги откажеш цигарите..
повеќе ќе јадеш.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушев еден период во животов, си реков не пушам веќе и толку беше.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 дена и некој саат со само 5-6 цигари...осечај ни најмалце сјајан ... али мешето наеднаш тапан се стори
|
|
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ce umram, ce gi otkazam
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и такој после неколку недели пак цигари , само што овој пат повеќе него предходниот , да се надомести тоа што се пропуштило
|
|
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pusaci cigarite gi koristat vo funkcija kako ventulin pa taka dobivaat podobar protok na vozduh za srejka za vakviot vid na pusaci lekot e besplaten za prstanok na pusejneto .stanuva zbor za vakcinata protiv svinski grip koja na belite drobuva im dava sila da stojat pravilno otvoreni sosto normalno si pominuva niz niv vozduhot.ova e dikazano kaj mnogu pusaci mejdzu koi sum i jas pa zatoa slobodno vakcinirajtese ako sakate da gi otkazete cigarite.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат периоди кога неможам да ги поднесам,ако сум јадена цигар не ми оди ми се лоши.Ама затоа си палам гладна(не буквално гладна овошје нешто ситно ќе апнам)и како ми одат чудо едно.Си уживкам,не сум се трпела дома веќе
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушев одамна. Дури и јас не се сеќавам колку време помина од тогаш. Зелена и глупава. Се откажав многу лесно, еден ден ми се слоши и си реков од утре нема цигари за мене. И сега дури и ми смета да бидам во соба каде што се пуши.
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како можеш да станеш зависен од нешто како цигари?
-Ја ги пушев едно време и не најдов ништо корисно , ни интересно кај нив... Може се само добри за тепање време дур чекаш некого. . .или апсолутно немаш што да правиш а нејќеш да стоиш со скрстени раце... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш Џо. Ако пушиш на ден по 4-5 цигари, некои добри 5-6 месеци голема е веројатноста да станеш зависен. Али не мора да значи, пошо сВе е индивидуално. Пример и ја едно време да се каже дека димев цигари, една цигара на два дена (глупо нели?) и тоа док бев со друштво. Нема сварно ништо интересно во нив, во тоа се слагам, едино (бар кај мене беше така) останува некој чуден шмек во усната празнина кој со помош на Орбит (God bless тнem) исчезнува.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |