![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 473> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Majicka, Brza...mnogu e brz mi izbega sinoka kaj 20.30
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
јас слушнав еден шо почна да ми недостига денес .......
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
welcome back dear strumfeta
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
C c c c c Мало ча те отепам!!!! ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ma kolku mi falat....si znaat koi se...
ne znam so im e vecerva....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
tika sum strumfeta
![]() ![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ми недостига едно најпрекрасно мирно место на светот со прекрасни извори прекрасни луге.. Ми недостига мирисот на таа кука во тоа село покрај тие луге кај тој извор..
Се трудам да ги чујам ударите на водата во карпите кај тие извори, да помислам на детството, на мирот кој го имав на спокојноста покрај тие извори.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ih sega me potseti na seloto Izvor Kicevsko kade imam baba, tamu na 30 metri izvira rekata Treska, pa mnogu e slicno mesto so ona sto go opishuvash. stvarno ima ubavi mesta niz Makedonija |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Ми недостига систеро мистеро |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
MI FALI EDNA SLIKICKA OD ZIVOTINSKO CARSTVO BR.214
|
|
sm
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Местото мое за медитација |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
NIKOJ |
|
![]() |
|
crvenkapa, kade siiiiiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |