|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 473> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majicka, Brza...mnogu e brz mi izbega sinoka kaj 20.30
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас слушнав еден шо почна да ми недостига денес .......
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
welcome back dear strumfeta
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
C c c c c Мало ча те отепам!!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kolku mi falat....si znaat koi se...
ne znam so im e vecerva....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tika sum strumfeta samo vremenskiot portal cesto mi zabeguva pa nesum usoglasen so vremeto, vo sekoj slucaj ubavo e shto te imame tuka so nas
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми недостига едно најпрекрасно мирно место на светот со прекрасни извори прекрасни луге.. Ми недостига мирисот на таа кука во тоа село покрај тие луге кај тој извор..
Се трудам да ги чујам ударите на водата во карпите кај тие извори, да помислам на детството, на мирот кој го имав на спокојноста покрај тие извори.. |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ih sega me potseti na seloto Izvor Kicevsko kade imam baba, tamu na 30 metri izvira rekata Treska, pa mnogu e slicno mesto so ona sto go opishuvash. stvarno ima ubavi mesta niz Makedonija |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми недостига систеро мистеро |
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI FALI EDNA SLIKICKA OD ZIVOTINSKO CARSTVO BR.214
|
|
sm
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Местото мое за медитација и милите ми гости таму !! |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOJ |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crvenkapa, kade siiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |