|
Хелена Роза |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja podnesuvam organski...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна ми е...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ве замолам без јавни навреди кон дотичната личност... секој има право на свое мислење но доколку тоа некого навредува, строго препорачувам да си го задржите за себе... Сепак колку и да не ви е интересна или слично, не заслужува да биде навредувана...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога почна на експлозив на местото на Мелита ми беше супер,стајлингот и обговараше и во машка варијанта
ама после тоа што се направи,и утката со јас имам талент........ |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и емисија има во кревет со хелена (само да се копирало од хрватите,србите и други)
хелена старлетата и сега шо е следно после стриптизот иди хоум видео аааа? |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posto gledam deka podolu navedeniot post ke mi leta vo nepovrat sdk deka ne ja obozavam Helena
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хелена Роза ,Ребека и нивниот полубрат Марко Јанковски
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POLUBRAT
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од bijonse1 - 24.Април.2010 во 18:37 |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste edna facaaaa na ekranite, ako ne znaes da vodis, ne znaes da pees, ajdeeeeeee soblekuvas seeee, toa paliiiiiiiiiiiiiiiii kaj publikata
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од многу памет нема ќар-Helena ROZE
Odlicna e ja obozavam strasno! Lepotica! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе убаво е женчево нема што. Си решило да печали така, така нека печали. Нејзин живот.
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJ JA SAKA VISTINSKI-KE JA PRIFATI TAKVA KAKVA STO E!
Ne me zanima sto e popularna Mene mi se sviga zasto ne se folira! I? Vozrasna e-znae sto pravi: nikoj ne ja prisiluva na nisto! |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |