|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 22> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga nema da go dobijat toa shto go sakaat ,........ili pak naprotiv,,,,ke go dobijat toa shto ,....ne go sakaat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачат и мажите, па што?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плачат од мака ..... што не можат да те одаламат а притоа да не бидат премлатени ........... ( а бе кај ми е претходниот пост ? )
Изменето од МАРШАЛ - 22.Април.2010 во 19:55 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTI NE SE ROBOTKI
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onoj koj znae vistinski da cuvstvuva samo toj umee vistinski da place i vistinski da se smee ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTI im se plachi
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I nie maskite placeme-koga ke vidime nekoja lepotica so nekoe starciste!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj nekoj zeni solzite se kako pari, a so pari mozat poveke raboti da se kupat
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најновото истражување покажало дека од раѓање па до своите 78 години, жените поминуваат 16 месеци плачејки. Причината поради која жените...
... додека се бебиња плачат е глад, а кога се возрасни причината е љубов. кога се тинејџери плачат во просек 2 часа и 13 минути дневно, а во дваесетите 2 часа и 30 минути дневно, најчесто поради караница со саканата личност, романтичен филм или раскинување со партнерот. Жените од 26 години па натака исто така во просек плачат 2 часа и 15 минути дневно, а главната причина е караница со партнерот, лоши вести кои ги слушнале од блиските. Топ 5 причини за плачење од 19 до 25 години:
1. Романтични филмови 2. Партнерот ги оставил 3. Раскинување 4. Неодлучност при шанса за нова врска 5. Пораѓање Топ 5 причини за плачење од 26+ 1. Романтични филмови 2. Караница со партнерот 3. Раскинување 4. Умор 5. Лоши вести |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дневно 2 часа и повеќе да плачеш? Да не е неделно ова?
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го правев јас ова истражување
и јас сметам дека е премногу...јас месечно дали плачам толку
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи не.
На Титаник имам плачено и тоа ми било. За дечковци не плачам. За дечковци тепам мечиња. А татко ми и мајка ми што и да ми речат, не го зимам при крај на срце. Два часа во денот!? Абе ајде... Плачам 4-5, па некад и 6 пати во годината. И тоа здраво плачење. П.С: Се смета плачењето во ПМС, или тоа е посебна врста? П.П.С: А на Ангелика од Анатема пуштање солза се смета? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas slusam edna pesna i placam sega ete od tolku mozam da se rasplacam a inaku vo moeto semejstvo ima poveke mazi,sto tatko sto soprug,sinovi i znam kako placat i tie....oci plavi so crvena linija oiviceni,so grlo stegnato i race pusteni za edno "zdravo" gusjanje
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |