![]() |
|
Драгољуб Михајловиќ,Четници |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 23> |
Автор | ||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Срамно е да ја споредуваш НР Македонија со периодот на српската окупација! Освен ако не веруваш во "бугарската слобода"... |
||
![]() |
||
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
|
toa e samo hipoteza.....ne fakt.
|
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Αладин, псимен човек сум, при очи не сакам слеп да ме прават. "Голема Србија" знаеме што е, зарем не? Инстуркциите знаеме што се, зар не? Извини, ама не ја гледам Македонија никаде, а и не дозволувам некој слеп при очи да ме прави. |
||
![]() |
||
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
|
ako razmislis podlaboko , komunizmot stvori edna prividna ,,sloboda,,...koja makedonecot DOPRVA KE JA PLAKJA....
a ako nemas privid , pobrzo ke dojdes do CELTA. no ne vredi , strasno e sto posle 20 god. demokratija ,uste vladee mrakot na titoizmot.... |
||
![]() |
||
|
Во таа слобода, што секако не беше целосна, се нарекувавме Македонци, немавме проблем да учиме на македонски, да имаме своја република, своја култура, литература. Што иќе имавме во Голема Србија? Те молам, посочи докази, не хипотези и философски одговори. |
||
![]() |
||
|
da pojasnam---
vo golema srbija imalo 12 000 dzandari vo mk, i narodot znael .... denes nema ,a ima pogolemo ropstvo........samo otkazuvame zname ,ime, gubime identitet so potpis i pecat...razbiras li??? i koj go pravi toa? samite makedonci ,koi gi pomraci titoizmot, rabotata e sto e frleno seme za mutacija za sebeunistuvanje ......... toa draza nemase nikogas da go postigne....samo otporot ke bese pogolem i pojak..... Изменето од aladin - 24.Април.2010 во 18:41 |
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Тие 12 000 дошле мир да шират?! ![]() |
||
![]() |
||
|
Има тема и за тоа, повели таму, да видиме кој и за што бил суден, детално ќе разгледаме. А никој никого не држел со сила овде, можел секој да си отиде ако сакал, тоа чинам добро го знаеш. Не би сакал ја се расипува темата, повели на соодветна тема. |
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
Така е во право е, поголемо зло од комунизмот нема да има, Дража со неговите четници можеше само да напрај да го „сакаме“ поќе и да се обединиме како народ,а заради комунистичкиот џган изроден од 40’с кусурта наваму се самоуништуваме
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Алдин дај бе наведи битки во кои учествувале четниците на Дража и демантирај не сите.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
nema problem...ama ne me ostavate....jas imav vo plan...
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Конечно ![]() Чекам ајде ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
Makedon,
Sto ja mesas sega MK so Draza i cetnicite, neli gledas deka zamaras covece. Ovde zborime za drugi raboti a ne sto mislel Draza za MK. Fiks, fala za objasnuvanjeto za postiranje sliki. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |