|
Што носите со себе кога патувате? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Мај.2006 во 17:34 |
najvazno nesto koga patuvate?
mene mi e dobro drustvo a i cel skaf obleka :) |
|
m.v
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разбира гардероба, добра музика добра книга, пасош и пари како и добро друштво.
|
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se znaj samo pari i dobro drustvo
|
|
mbm
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пасош, пари, карта(и) на земјата и градот каде што одам, четка за заби, паста за заби, долен веш, пижами, еден или два костума, уште еден пар сандали (или кондури), чадор и работен материјал.
|
|
|
|
Anonimna
Нов член Регистриран: 23.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pasos obavezno,digitalen aparat,pari,cd-player,.....
|
|
Live as if your were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствено што ми треба е идеја |
|
Мирна вода брег рони
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pasos,pari i mnogu muzika
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro cela garderoba(iako celo vreme ke odam vo edno isto ama just in case) i laptopot,i pari normalno
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo 12 dolari, i nesto sitnurija evra, pasoso i mobilnio...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Master karta, pasosh,digitalna kamera, laptop i garderoba za toa se podrazbira neli:)
Изменето од maja - 27.Мај.2006 во 15:35 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot pasos bes nego neke mozam da idam a drugoto se zavisi od
raspolozenie....za 7 dena 1, torbica 14 2, torbici mnogu su
problematicen za gardaroba
|
|
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam so sebe, se sto mozam da zberam vo eden kufer...:-))
Nezavisno dali patuvam za biznis ili zadiovolstvo...
Biznis/Privatno :obleka + pribor za licna higiena + kniga + vesnik + novcanik so kreditni karticki+ pasos + prazna mala torba ( vo slucaj ako pazaruvam nesto)
ednostavno!!!:) Изменето од eli1 - 05.Јули.2006 во 23:34 |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само најосновното...лесни алишта...повеќе маички...и пари нормално...сепак ако ми дошло ихтиза за нешто ќе си купам...ем ќе ми останит како спомен од местото...
|
|
Точачиња.
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Master i american express karti, pasosh,digitalna kamera, laptop i garderoba za toa se podrazbira neli:). Nosam mnogu pari za shoping i extra kufer bidejki na vrakane nema da mi ja sobere garderobata
na leto nosam i kupaki, apostolki, na zima ako odam na skijanje nosam skafander, skii Изменето од sexyemma - 04.Ноември.2006 во 09:42 |
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |