|
Проблеми со Профили (FB,Myspace и сл) |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во оваа тема ќе ги спојам сите теми кој што се во врска со некои проблеми за профили и слично.
|
||
emily88
Нов член Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POMOSSSSSSSSSSSS! Ve molam da mi pomognete!!!
Nekoj mi go razbil pasvordot na facebook i na msn..i sega nemam pristap do niv..A gi koristat vo moe ime..Dali moze nekako da go izbrisam profilot posto mi go zagrozuvaat zivotot publikuvaat gluposti itn..KAKO DA GO IZBRISAM MOJOT PROFIL A? Odnapred blagodaram
|
||
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
||
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovie denovi glavata me boli veke mi pukna filmot..a sama nemozam da si pomognam posto ne se razbiram najmnogu od kompjuteri..Ako ima nekoj haker sto moze da mi pomogne ve molam da mi dade sovet...Se mi e smeneto pasword na msn,facebook...se se a za da bide uste pogolema neznam koj dali mojot bivsi ili nekoj dr go koristi mojot profil..i stava videa so nasi sliki pisuva gluposti bla bla bla...Da ne bidam dosadna a raskazuvam prikazni..Molam za pomos kako bi mozela barem a go izbrisam profilot ako ne mozam da si go koristam pak...Dali e mozno bez da si go znaes pasvordot da go izbrises profilot???Mnogu ke mi pomognete vo zivotot ako go izbrseme zaedno profilot...FAlaa odnapred Изменето од emily88 - 19.Април.2010 во 13:44 |
||
Patot po koj cekoram poslan e so trnje,im nema kraj....no podobro e vistinski trnje otkolku plasticni cvetovi..
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има значи најдолу на профилот на фб едно репорт, па маниму и има таму опција да иЗбериш дека ти е хакнат, и кажиму на повеќе твој другари другарки да го направат истото и ќе го избришат хакнатиот профил. Друго немој да регистрираш фб профил со хотмаил адреса, една од полесните е за хакнување. |
||
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala ke probam taka ako ne biva nisto ke vi kazam pak..Fala mnoguuu od se Pozdravcee |
||
|
||
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nisto od toa probav poveke pati profilot seuste postoi??
|
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледај што повеќе луѓе да манат репорт, стави линк од профилот овде и ние ќе маниме ќе поможиме и треба негде една недела додека средат од фб за да го нема. |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бегај бре таму тие од фб треба да го мрднат газот малце. Девојче пријави на тоа репорт, и не само на тоа туку и до фејсбук пиши, и до дирекција за заштита на податоци, па и полиција. Хакирањето е сериозно казниво дело. |
||
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.facebook.com/home.php?#!/emilija.pandeva?ref=ts...Ajde zaedno da go izbriseme profilot oti mi se smaci da gledam kako nekoj se sluzi so nego FAlaa
|
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи само и е маил адреса со која ти е направен профилот треба и таа информација за да можи да се пријави |
||
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
emily_ns@hotmail.com
|
||
|
||
emily88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i?
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |