|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 100101102103104 133> |
Автор | ||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj odreduva dali ke bideme publika,glumci ili statisti?
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj shto se manifestira kako lugje vo materijalniov svet.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odberi si sto sakas...PUBLIKA ILI STATIST?
|
||
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животот е рај за будалите, пекол за тие што не признаваат дека се такви.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спокојството е единствената врева на будалите
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema shansa da izbirash bidejki kako karakter vo dramata na zhivotot eden mig si glavniot protagonist, vo drug si statist, a vo tret publika. Site tri ulogi gi terash istovremeno... samo zavisi od koj agol se gledash. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Главниот кореограф никогаш не учествува во играта. На нас останува да ја изиграме на сцената, по своја волја, по своја улога |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivot e gore dolu
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е баш така, горе-долу, или црно бело. има и лево и десно, и напред и назад, и розево и жолто и црвено и зелено и сино.... многу негативен пристап анакин |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me gajle so mislis deka e taka
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да знам, како точак на риба и мене многу ми е гајле |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocnooovazno bilo kako tocak
ene gledam me citas ponekojas, koga biciklizam i akvaristika mi e povrzana tema ete takov e zivotot |
||
|
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Klackalicata e simbol za nasiot neprekinat krug,dali si levo ili desno ic ne e bitno.Kontinuumot na nasata dusa e sekogas amplituda sostavena od bolka,bolka i so uste....aha da...i bolka
Sekogas si ili gore ili dolu,a seto toa e samo privid i golema igra na nasiot mozok Tiru riru,tiru riru....welcome to the twilight zone |
||
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivotot e ona sto ti se slucuva dodeka ja cekas slednata plata
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Внеси реплика | страница <1 100101102103104 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |