|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 100> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uff marsale neli pratese predizborna kampanja... citiram....... "Samo ako ja dobieme vlasta Madedonija za 3 meseci ke vleze vo EU" toa bese RADA ........... bas me interesira kako,koj e nacinot ajde sega neka pomognat da vlezeme vo EU sto ako ne se na vlast,neli site treba za Makedonija da se zalagaat a ne za vlast... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе влезе но никаде не споменаа дека ќе влеземе под уставното име ....
како што ветуваше некој ............ а тука има разлика , нели
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата е за Груевски, оставете ја опозицијата за другите теми.
|
||
GeNeRaL
Нов член Регистриран: 21.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu cudni cekori napravil ovjo "bezprekoren premier" no ova sto sum cul gi preminuva site kranici. Gruevski saka i OBSE sega da odi od MKD zs mu smeta i pobaral od nego da odi od makedonia zs zaradi niv ne moze da pravi nisto heheh GOSPOD NEKA NI E NA POMOS NAM I DRZAVATA
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како тргнал , ќе побара и сите кои се навистина Македонци да си одат ........ барем од северо - западниот дел .......
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може да појасниш од каде си го чул тоа што си го чул..? Вака теми не се отвараат, на кој што ќе му текне и за секакви шпекулации. Ако имаш вест од некаде како потврда ок, инаку темава ќе биде споена со некоја од многуте за Груевски. |
||
GeNeRaL
Нов член Регистриран: 21.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam svoi izvori i mnogu brzo ke se prosirat ne se sekiraj
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од мене или Генералштабот не чул гарант!1 не сме ние рекла казала...А бачка никого денеска не сум унапредил во Генерал!!ха ха ха
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи , тоа останува само претпоставка ........ КАКО ......... но затоа власта ја добија оние кои ветија “ преродба “ во 100 чекори ...... доколку преродбата се однесува на тоталниот колапс и пропаѓање испод границата на дното , се плашам што ли следува во наредните 99 чекори ? .......
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бивш боксер.
Разведен. Има втора жена. Има две деца од втората жена. Сиромав, ама за скромен живот си вади. Низок. Неможе да каже „Р“. Живее во Скопје. Има диплома од Економски факултет, а за магистратурата се истражува дали ја купил или му е поклон. Има еден стан. Досаден човек. Лажач. Вообразен. Носи портокалова вратоврска. Оди на работа (кога оди де!) во 12ч. Го вози личен шофер. Дали одговорив на темата? Ама тема!!!!! |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков е незнам, но какви му се резултатите знам Катастрофа, катастрофа,катастрофа!!!!!!!!!.
Дека секогаш и секаде касни сите знаат и дека оди на работа точно на пладне или подоцна исто така. Тешко се буди.Можеби затоа се му се чини како на сон. Оние фамозни 150% за поевтинување ,го исфрлија пред Амди Бајрам ,со неговите -само 103,2%.Малку требе и двајцата да поучат математика - не мора виша, може и за петто одделение.Познат и по паролата - секое село со факултет? Секое битие - диплома макар и купена или фалсификувана. Професори - домарикои биле на брод? Бисери од секаков вид. За странците најголем циркус во Македонија.Партизација поголема и од онаа на вистинскиот ФИРЕР. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра анализа ( Inpress), и малку трезнење на сите кои верувавме не убави зборови. Посебно она со обезбедувањто стално работно место на првиот евроинтегралец. А Црвенковски најмногу осуди доби кога себеси се смести во претседателската фотеља. Очигледно дека сакале или не на могумина и од противниците им е идол затоа што ги следат неговите стапки. Затоа Груевски има време да им удри по две/три воспитни и да ги врати на прав пат. Време е да не се прашуваме Кој е Груевски и ако да бог да отвориме тема Груевски се врати (затоа што оној што го знааевме, за кој гласавме негде залута или други погрешно го насочија
ГРУЕВСКИ СИ ЗАДАДЕ ТРИ АВТОГОЛА ЗА САМО ДВЕ НЕДЕЛИ! Изменето од mamamd - 23.Април.2010 во 18:09 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Груевски знае да го влече народот за нос и да употребува лопати ( за качување на рејтингот).
Добар водач за племе но не и за држава.Воведува тоталитарен режим и е прв ппремиер кој организира демонстрации пеотив опозицијата и би сакал да ја укине или барем тој да и каже кого да постават за лидер. Сака да ги стави сите институции во државата под своја капа и тука е најуспешен, како и во убедување на народот дека виновни за неговата некадарност за водење на државата е "надворешниот и внтрешниот непријател". Водење на политика на "partiski vojnici",не некадарни кадри - партизација на секој сегмент на живеењето во државата.. ООПСС, ќе заборавев, од партијата создаде најнедемократска партија со диктаторски систем на владеење????????????????? |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kолега ,прво велиш дека тоталитарниот режим е добар
,а потоа дека е лош.........
Или на тебе не ти допаѓа толитаризмот на Груевски?Незнам што да мислам сега?
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |