IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што сакаат жените од мажите???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сакаат жените од мажите???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 30>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 21:51
,,,hmm...toa mislam deka e individualno...среќа
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2010 во 15:28
zenite sakaat od mazite da gi slusat koga zboruvaat, mazite da odat so niv na sopinzi, da gi nasmejat, da se zabavni,kulturni da se vistinski kavaleriiiiголема%20насмевка
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2010 во 17:53
Zaboravi da kazes i deka treba da im odberat dezen na f'stancetoголема%20насмевка
Zenite od mazite sakaat samo da se osetat sakani i na piedestalot od ljubovta da si bidat do niv...
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 11:59
е тоа жените цело време...
зборат дека сакаат некој тип кој ќе биде нежен...
ќе ја разбира...
ќе ја слуша кога зборува...
ќе ја сака...
ќе ја устоличува како божица...

ама обично е обратно...
повеќе трчаат по некој што нема да ја зарезува...
ќе гледа по други жени...
да не речам ...к*рвариште...
а они уствари сакаат да се чувствуваат...
во стил...

види го...
има избор на жени колку сака..
ама е со мене...
јас вредам...
повеќе од другите...збунетост

Изменето од којсумјас - 17.Април.2010 во 12:00
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 21:47
celosno vnimanie
malce baram neli
Кон врв
Highlander969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2009
Локација: Scotland
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Highlander969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 14:40
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

Различни жени -различни работи сакаат.
Во основа секоја жена сака да е пред се сакана и почитувана а од каков калибар на маж ќе одбере да го добива тоа, зависи од самата жена.

Секоја посакува благосостојба во животот па поголемиот број на жени би се затрчале по некој што умее да прави пари отколку по некој што-не умее.

Жена бара многоогу внимание како емоционално така и сексуално.

Значи сума сумарум жена сака љубов, пари и секс. Овај све значиголема%20насмевка

100% se soglasuvam Glen! Mudro i tocno kazano!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 20:19
Да е паметен пред све,задолжително да има смисол за хумор,нека изгледа малку препотентно,да не остава впечаток дека се врти по секоја сукњицанамигнување,да посветува внимание ,да знае да изненади со некои ситни симпатични гестови и на крајот да овозможи само удобен  живот,без гламур и луксузи.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 20:23
Обично коа има некоја бара на улица идам по издигнатата ивица, ама се случува да шлапнам у водата коа ќе изгубам рамнотежа
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 21:44
Originally posted by renatax renatax напиша:

Да е паметен пред све,задолжително да има смисол за хумор,нека изгледа малку препотентно,да не остава впечаток дека се врти по секоја сукњицанамигнување,да посветува внимание ,да знае да изненади со некои ситни симпатични гестови и на крајот да овозможи само удобен  живот,без гламур и луксузи.

More i da znae da svitka polovina koga minuva so pravosmukalka i da ne se presece so nozot koga secka salata pa da kuka cel den kako pece sokot od patlidzanot illi kolku luti kromidot.голема%20насмевка

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 21:58
храброст и чесност
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 21:08
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

е тоа жените цело време...
зборат дека сакаат некој тип кој ќе биде нежен...
ќе ја разбира...
ќе ја слуша кога зборува...
ќе ја сака...
ќе ја устоличува како божица...

ама обично е обратно...
повеќе трчаат по некој што нема да ја зарезува...
ќе гледа по други жени...
да не речам ...к*рвариште...
а они уствари сакаат да се чувствуваат...
во стил...

види го...
има избор на жени колку сака..
ама е со мене...
јас вредам...
повеќе од другите...збунетост

Na slepiot nemozes da mu dades oci za da progleda ...
Zelbata za bolka sekoj ja ispolnuva na razlicen nacin ... Nekoj svesno a nekoj nesvesno ... Zavisi od kapacitetot koj go ima .....
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 22:27
Zena saka sex-pari i ljubov ne ja zadovoluvaat, nit pa kariera, nit rabota, nit deca, nit maz...

Gleame da i najgolemi ljubavi propagaat i so pari se i so deca i so svaleri i svalerki i pak i pak...

So drugi!
Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 22:43
I da ne e mnogu pameten, da bide glup i corav-za da moze zenata da go 'vrti'...
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 11:36
dobro e napisano, zasto edna zena i ne moze od eden maz da dobie se sto i e potrebno.
poveketo sakaat bezbednost pokriv nad glavata, deca- nivnata egzistencija, ponekoj odmor na leto, nesto skijanje na zima,nova garderoba za sekoja prigoda, nesto nakit, nesto pari za slednata generacija, prevozno srestvo na 4 trkala, moze i nesto so propeler....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.